Криптовалюта і все що з цим пов'язано

Тема у розділі 'Реклама', створена користувачем Myschonok, 16 січ 2024.

  1. Myschonok

    Myschonok Пользователь

    Зараз багато хто обирає заробляти гроші за допомогою крипти. Чи важко цьому навчитися? З чого краще почати?
     
  2. SoldAut

    SoldAut Пользователь

    Мабуть, не зовсім вірно, заробляють тут ті хто розбирається, спеціалісти. На жаль це не та сфера де ти можеш робити щось навмання, ти маєш знати що, коли і як робити, продавати-купувати.. Вчіться і все у вас вийде. Можу вам гарний сайт порадити, де дуже багато інформації на цю тему, як заробити, що таке крипта взагалі, що таке аірдропи https://www.web3.org.ua/category/airdrops/ що таке блокчейн, і багато багато іншого.
     
  3. Спанч Боб

    Спанч Боб Пользователь

    Доброго вечора!
    Можете мені обмінник крипти підсказати нормальний?
     
  4. quinnyharley

    quinnyharley Пользователь

    Мені тут порадили знайомі один класний сайт Obmify для того, щоб можна було обміняти криптовалюту, а також моніторити ціни на крипту та вигідно купувати її.
    Я в цій справі тільки розбираюся, але можу вам сказати, що на цьому сайті дуже все просто та зрозуміло, навіть новачкам, таким як я. Отже, спробуйте і ви Обміфай, мені здається, що вам підійде цей варіант.
     
  5. AnToNiNNa

    AnToNiNNa Пользователь

    Не могу не отметить высокие стандарты качества обслуживания и грамотность сотрудников IT-CRYPTO-LAWYERS! Я обратилась в эту компанию с вопросами по законодательству криптовалют и была приятно удивлена их профессионализмом. Они не только дали мне исчерпывающие ответы на все интересующие меня вопросы, но и предложили ряд дополнительных консультаций, которые помогли мне лучше разобраться в данной теме. Цены на их https://www.it-crypto-lawyers.com/ услуги также оказались очень привлекательными, особенно учитывая уровень сервиса и опыт их специалистов. Рекомендую IT-CRYPTO-LAWYERS всем, кто ценит качество и надежность!
     
  6. Lara_FR

    Lara_FR Пользователь

    Мені подобається блок навчання на сайті cryptomarket.review. Усі статті написані простою мовою і зрозуміло. Ось, наприклад, стаття про те, як створити криптовалюту та як зробити токен криптовалюти:
    https://cryptomarket.review/analysis/kak-sozdat-kriptovaljutu-i-kak-sdelat-token-kriptovaljuty/
     
  7. Viktoria_123

    Viktoria_123 Новичек

    Добрий день. Цікаво де хто проходив навчання по криптотрейдингу? Які враження та відгуки? Хочу займатись криптотрейдингом.
     
  8. Viktoria_123

    Viktoria_123 Новичек

Поділитися цією сторінкою