Комплексная автоматизация бизнеса

Тема у розділі 'Реклама', створена користувачем Oleg1102, 6 вер 2018.

  1. viktor1982

    viktor1982 Пользователь

    Мы на нашем предприятии, также пришли к необходимости внедрения системы автоматизации. Поэтому, решили заказать у компании "Перфектум", внедрение crm системы. Внедрение, прошло без каких-либо сложностей. Сотрудники, также очень быстро разобрались как использовать программный продукт Perfectum CRM+ERP. Его широким функционалом, мы были приятно удивлены.
     
  2. niksa

    niksa Пользователь

    Яке можете порадити програмне забезпечення для кафе?
     
  3. veronilima

    veronilima Пользователь

    Довгий час я шукав ідеальний спосіб автоматизувати свій бізнес. Програмне забезпечення FireMenu https://firemenu.net/uk виявилося ідеальним рішенням для мене. Від POS-терміналів до управління персоналом та фінансами – усе в одному місці. Програмне забезпечення дозволяє ефективно керувати замовленнями, веденням складу та відстежуванням фінансових показників. Перевагою FireMenu є його інтуїтивний і легкий у використанні інтерфейс, який дозволяє економити час і гроші.
     
  4. золушка

    золушка Пользователь

    Я веду кафе і шукаю програму для управління всіма аспектами мого бізнесу. Мені потрібна система, яка допоможе контролювати замовлення, склад, роботу персоналу і ще багато іншого. Можливо, ви можете порекомендувати якусь програму для автоматизації ресторану? Дуже важливо, щоб вона була надійною і функціональною.
     
  5. Аннушка

    Аннушка Пользователь

    Я можу порекомендувати вам відмінну програму автоматизації кафе https://knaipa-service.pro/ . Зверніть увагу на сайт компанії "Knaipa-Service", їхня програма дозволить вам легко ведення обліку замовлень, контроль за залишками продуктів, розкладом праці персоналу і навіть аналіз фінансових показників. Ви зможете впоратися зі всіма завданнями без зайвого зусилля. Сайт "Knaipa-Service" має докладну інформацію про їхні послуги та можливості програми, а також вони також надають безкоштовну консультацію, де ви можете отримати відповіді на всі ваші запитання та визначити, чи відповідає ця програма вашим потребам.
     
  6. Cegox

    Cegox Пользователь

    Меня интересуют комплексные решени я для автоматизации магазина.
     
  7. Lolan

    Lolan Новичек

    Хочу знайти заміну касовому апарату, якщо це можливо.
     
  8. Nerpa

    Nerpa Пользователь

    Замість касового апарата використовуйте онлайн РРО , може працювати без інтернету, 14 днів безкоштовно від Вчасно.Каса. Перейдіть на сайт та ознайомтесь детально. Тут описана процедура замовлення послуги. Я швидко освоїла та користуюсь цією системою. Переваг перед касовим апаратом багато, а основна — це вартість.
     

Поділитися цією сторінкою