Доставка води Львів

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем кристина, 19 лют 2021.

  1. кристина

    кристина Пользователь

    Добрий вечір. Нещодавно переїхали жити до Львова, все дуже подобається, місто прекрасне. Але ось зіткнулися з проблемою, якість води з під крана не влаштовує. Купуємо в супермаркеті, але дуже не зручно, не завжди можна купити потрібну кількість в руках донести самостійно. Хочемо знайти доставку води додому. Випадково не знаєте у Львові доставку води питної?
     
  2. танюша28

    танюша28 Активный пользователь

    Замовляємо питну воду в Компанія "Аквамен" дуже подобається смак і м'якість води. Доставка води Львів https://www.aquaman.lviv.ua користуюся постійно, і дуже рада цьому, тому що за здоров'я своє і близьких не переживаю. Компанію порадила своїм близьким і знайомим, вода відмінної якості. Супутні товари у них також можна замовити, це дуже зручно.
     
  3. Elena

    Elena Пользователь

    Думаю така проблема існує в багатьох містах. На жаль, вода з під крана для пиття не придатна. Ми також питну воду замовляємо, тому з власного досвіду можу порадити вам компанію My Water Shop. Окрім того, що в них ви можете замовити смачну воду за доступною ціною, так в них ще й є багато корисного обладнання, наприклад, помпи https://mywatershop.ua/catalog/pompy-dlya-vody/view=mechanical/, або кулери. Ми дітям замовили настільний кулер, тепер свою норму води за день випивають без нагадувань))
     
  4. ГлебР

    ГлебР Пользователь

    Нам потрібні початківці, які б погодились стати спонсором води на 1 день змагань 2 вересня, щоб прославити свою торгову марку.
     

Поділитися цією сторінкою