В Вінниці розпочалися міжнародні велозмагання

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем ionika, 5 чер 2015.

  1. ionika

    ionika Активный пользователь

    Сьогодні в моєму місті стартували міжнародні змагання з велоспорту на шосе. Гран-прі ISD переїхало в Вінницю тимчасово - раніше змагання проводили в Донецку. Гонка триватиме 5-7 червня; 15 команд з 7 країн.
    [​IMG]
    [​IMG]
    Фото з відкриття.
    Частину змагання сьогодні мала можливість спостерігати вживу.
    Певну частину міста на деякий час "паралізувало", перекрили дороги, зупинився рух міського транспорту. Приємно, що ці змагання нині проходять в Вінниці, але сподіваюся, вони колись повернуться таки в своє рідне місто, де проходили сім років поспіль...

    В цей же самий день на Київському мосту джип збив вінничанина-велосипедиста(((((((((((( Бережіться!!!
     
  2. Kurochka

    Kurochka Активный пользователь

    Я не знала, что у нас проходят соревнования велосипедистов! Это круто! Правда жаль что некоторые велосипедисты совершенно не думают о других людях! Надеюсь что если когда-то у нас в стране появятся велодорожки, то многое изменится.
     
  3. ionika

    ionika Активный пользователь

    Так, проходять. Це не Велика петля і не Джиро-д-Італія, звісно, змагання в Україні не настільки престижні, але теж напогано))
    Ви напевно хотіли сказати, що люди не думають про велосипедистів? Я згодна. Дуже часто ігнорують. Сама боюсь їздити в деяких частинах міста, водії не зважають на велосипеди, хоча нам по закону відведена крайня права сторона дороги, якщо немає велодоріжки. На об"їздній трасі та на магістралях за містом, де фури ганяють, і то безпечніше ніж на деяких вулицях в місті. Певна категорія водіїв просто вважає велосипедистів "хрустиками" ((( Якщо навіть велодоріжка є, то на неї не звертають уваги машини, їздять по ній. А якщо велодоріжка розмічена поряд з пішохідною зоною, то пішоходи по ній ходять, так що по ній часто буває не проїхати. Доводиться сигналити, щоб дали дорогу, а потім на тебе ще дивляться як на ворога народу. У нас в Вінниці мами з колясками чомусь думають, що велодоріжки створені спеціально для них. Словом, не вистачає нам поки що культури та поваги до велосипедистів.
     
  4. Ksusha

    Ksusha Активный пользователь

    Вы совершенно правы! К сожалению культуры и уважения у людей не хватает не только по отношению к велосипедистам, а и к многим другим людям. К тем же самым женщинам с детьми, а наглость автомобилистов, которая не раз уже здесь обсуждалась. По моему это отношение к людям давным давно сложилось и поменять его будет крайне сложно.
     
  5. Kurochka

    Kurochka Активный пользователь

    Ой, да-да! Вы меня правильно поняли:) Так запарилась и не заметила что написала:D:D:D
     
  6. Eva

    Eva Пользователь


    Класс! Мечтаю побывать в Виннице! Кстати буквально сегодня читала в новостях, что Винница заняла 1 место по уровню жизни в Украине в 2015 году! Вот так вот! Так что годитесь своим городом!
     
  7. ionika

    ionika Активный пользователь

    Змагання завершилося в неділю, перемогли команди з Києва - Kyiv Capital Racing і Kolss-BDC. Вцілому мені здалося, що більш-менш відомі спортсмени з інших країн сприйняли цю гонку не як повноцінне змагання, а як тренування перед більш важливими змаганнями, тому не рвали і не викладалися вщент. Влітку чимало велозмагань проходить, а участь в турнірах накшталт нашого це можливість досвідченим спортсменам потренуватися поїздити в пелотоні. Це принаймні моя думка))

    Дякую!

     
  8. Eva

    Eva Пользователь

    Нема за що;) Менi дуже хочеться завiтати до вашого мiста!
     
  9. Lola

    Lola Пользователь

    Я тоже очень хочу поездить по Украине, так как была только в 3 городах! А я уверенна, что есть кучу мест где есть на что посмотреть!
     
  10. ionika

    ionika Активный пользователь

    Я теж була в небагатьох більш-менш великих містах України, крім власного, в основному проїздом. Дуже гарно у Львові, колись туди навідувалась. Ще чула, що красиво в Чернівцях, там незвична архітектура, хочеться побувати.
    Навздогін хочу розповісти про цікаве місце, про котре нащодавно дізналася - дім скульптора в місті Луцьк. Микола Головань - відомий скульптор, котрий із власного будинку вже багато років робить витвір мистецтва, митець творить і досі, не дивлячись на старість та хвороби.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    В цьому домі є на що подивитися)) Взагалі, в місті Луцьк теж є на що подивитися, взяти хоча б Луцький замок) Коротше, це місто в моєму списку друге після Чернівців.
     
  11. Eva

    Eva Пользователь

    Я была в многих городах Украины, но ощущение, что мало где была, т.к. есть еще куча мест, где хотелось бы побывать:rolleyes:
     
  12. Ksusha

    Ksusha Активный пользователь

    Я знаю, что красиво в Одессе и конечно же в Карпатах и на закарпатье!Я лично очень хочу побывать на закарпатье как в летний, так и в зимний сезон!
     
  13. ionika

    ionika Активный пользователь

    Декілька разів була)) Навідайтесь туди обовязково, там дійсно чудово і влітку і взимку, є на що подивитися, можна і активно відпочити і набратися вражень!
     
  14. Eva

    Eva Пользователь

    И я мечтаю поехать в Карпаты в оба сезона!:rolleyes:
     

Поділитися цією сторінкою