Вартість просування сайту.

Тема у розділі 'Реклама', створена користувачем Karolika, 21 бер 2023.

  1. Karolika

    Karolika Пользователь

    Як саме визначити від чого залежить вартість сайту? Чи є фіксовані ціни на такі послуги?
     
  2. Indianna

    Indianna Пользователь

    Загляньте на сайт компанії Elit-web якщо цікавить вартість просування сайту https://elit-web.ua/ua/blog/skolko-stoit-prodvizhenie-sajta Цінник обумовлений стратегічними завданнями, поставленими клієнтом, регіоном просування та рівнем конкуренції у тематиці. Витрати безпосередньо залежить від віку ресурсу, його технічного стану та наповненості контентом.
     
  3. fedotov

    fedotov Новичек

  4. boevyjbogun

    boevyjbogun Новичек

    Яке просування сайту, без якісного контенту. Сайтам потрібен текст для статей, новин, кейсів, блогів тощо.

    Відкривайте нові горизонти свого бізнесу, співпрацюючи зі мною. З моєю допомогою, ви зможете залучати та утримувати клієнтів завдяки індивідуальному підходу, гнучкості у правках та широкому спектру послуг, які відповідають вашим потребам.

    Не пропустіть свій шанс зекономити час та кошти, отримуючи високоякісний контент за розумні ціни. Зверніть увагу на прайс копірайтера, який включає статті для блогів, тексти для соцмереж, SEO-копірайтинг та розробку контент-планів на місяць. Детальніше про послуги та ціни можна дізнатись за посиланням: https://www.devyatka.com.ua/services/

    Знайдіть натхнення, ознайомившись з моїм портфоліо, де ви зможете оцінити результати моєї роботи. Переконайтеся, що я володію всіма необхідними навичками, щоб зробити ваш бізнес ще більш привабливим для клієнтів. Відвідайте сторінку з прикладами робіт копірайтера.

    Не чекайте на ідеальний момент – дійте зараз! Звертайтеся до мене і разом ми зробимо ваш бізнес неперевершеним у світі контенту.
     

Поділитися цією сторінкою