Букет з кал

Тема у розділі 'Реклама', створена користувачем vladis, 4 тра 2022.

  1. vladis

    vladis Пользователь

    Незабаром у дівчини день народження, хотів би подарувати їй якісь незвичайні та рідкісні квіти. У нас у місті вибір невеликий. Підкажіть, чи є можливість зробити замовлення з доставкою по Львову?
     
  2. Torro

    Torro Пользователь

    Можна навіть пройтися квітковими магазинами в місті і питати, можливо хтось на замовлення вам зробить гарний букет з рідкісних квiтiв. Я так робив. Дарував букет із анемонів.
     
  3. vladis

    vladis Пользователь

    До речі так! Чудова ідея. Пройдіться квітковими магазинами, у Львові їх дуже багато! Я думаю, букет з анемонів вдасться знайти. Це дуже красиві та незвичайні квіти. Щоправда, недешеві.
     
  4. Leonik

    Leonik Пользователь

    Автор, якщо зважилися купити букет з анемонів, то можете замовити його у квітковому магазині KVITNA. Тут вони мають бути. Тільки треба подивитися коли сезон. На сайті https://kvitna.ua/collection/bouquets-of-anemones є таблиця, де можна переглянути цю інформацію.
    Я завжди замовляю квіти у них. Завжди свіжі та довго стоять! Доставка по Львову від 100 грн, але є і самовивіз. Подивіться на сайті які ще є букети. Мені, наприклад, подобається такий як на фото.
    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою