Автомобільна майстерня в Києві

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем nikol, 13 лип 2022.

  1. nikol

    nikol Новичек

    Запланував затонувати машину, поклеїти захисну плівку на кузов та провести детейлинг салону. Тепер залишилось визначитись до кого в Києві звертатись із таким заомвленням. Сподіваюсь на ваші підказки)
     
  2. valeriiav

    valeriiav Пользователь

    З власного досвіду рекомендую звернутись в студію стайлінга SouthArt https://southart.com.ua/uk/services/ вони як раз знаходяться в Києві. Студія надає різні послуги, в тому числі обклеювання плівкою, захист і тонування скла, детейлінг та шумоізоляцію. Крім того, у них можна замовити оригінальний дизайн вашого авто. Як показала практика, ви точно будете задоволені результатом, виконання робіт на вищому рівні.
     
  3. Laska

    Laska Пользователь

    Якщо ви шукаєте місце, де ваш автомобіль буде оброблений з умінням та професіоналізмом, "Spot23" у Харкові https://spot23detailing.com.ua - ваш найкращий вибір. Я звернулася до цієї студії для проведення полірування та обклеювання плівкою, і результат перевершив мої очікування. Кожна деталь роботи виконана з особливою увагою до якості, і мій автомобіль виглядає, як щойно зроблений. Крім того, персонал "Spot23" дуже доброзичливий і готовий відповісти на всі ваші запитання. Якщо ви хочете, щоб ваш автомобіль виглядав справжнім витвором мистецтва, зверніться до "Spot23" - вони не підведуть.
     
  4. Elena1989

    Elena1989 Пользователь

    Найкащі в галузі детейлінгу в Києві спеціалісти SpaCARS Detailing (їхній сайт https://spacars.com.ua/). Чоловік займається підбором та продажем автомобілів з аукціонів США та Канади, тому дуже часто користується послугами в зазначеній сфері та має варіати для порівняння. Впродовж останніх двох років став їхнім постійним клієнтом, адже використовуючи комплексні пропозиції компанії виходить непогано зекономити на якісних послугах. Тому можете сміливо звертатись, однозначно залишитесь задоволеним.
     

Поділитися цією сторінкою