Які краще вибрати кульки?

Тема у розділі 'Реклама', створена користувачем Leonik, 12 вер 2021.

  1. Leonik

    Leonik Пользователь

    А які зараз є нормальні за якістю кульки? Купив в місцевому магазині і половина полопалася поки надував.
     
  2. Torro

    Torro Пользователь

    Така ж біда була зі звичайними. А потім вирішив спробувати купити латексні кульки оптом. Вони були хромованими і виглядали звичайно красиво. Не лопаються і надував їх гелієм. В цілому варіантів багато, так що можете подивитися на сайті balun. У сина скоро буде день народження і буду у них купувати велику партію, що б всю кімнату заповнити.
     
  3. Арчибальд

    Арчибальд Новичек

    Сейчас выбор шариков ну очень большой)
     
  4. Valeriy12

    Valeriy12 Пользователь

    Заказывать нужно в проверенных местах, дочка хотела воздушные шарики холодное сердце, тут http://www.socmart.com.ua/so-vsego-...pashkinindzya-deti-ne-ostanutsya-ravnodushni/ нашел где можно заказать такие, на сайте всю инфу нужную посмотрел, оформил заказ, всем довольны и мы и дочка)
     
  5. Барри

    Барри Пользователь

    Привет, а где можно заказать шары для украшения зала?
     
  6. Upper

    Upper Пользователь

    У моей сестрички скоро день рождения, поэтому мы решили заказать много шариков для украшения дома. Покупать в канцелярских магазинах дорого, поэтому мне порекомендовали замечательный магазин https://partyson.ua/ В данном магазине действительно большой выбор воздушных шариков, отличного качество и по хорошим ценам. Так что загляните в данный магазин и просмотрите ассортимент, уверена это то что вам нужно.
     
  7. vlad26

    vlad26 Пользователь

    Почитавши в інтернеті позитивні відгуки про компанію "Aerosfera", я вирішив замовити у них повітряні кульки на 1 рік для своєї доньки. Як швидко вони нам доставили замовлені кулі, я був приємно здивований. Вартість куль та їх доставки, вийшла навіть нижче, ніж я припускав. Тому можу сміливо рекомендувати всім цю компанію.

    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою