Чому не слухається дитина?

Тема у розділі 'Людина', створена користувачем Аннушка, 21 вер 2021.

  1. Аннушка

    Аннушка Пользователь

    Дівчата, підкажіть будь ласка, що робити, якщо донька ну зовсім перестала слухатись? Якщо честно, то в мене вже опустилися руки та я взагалі не знаю які методи вживати. Але потрібно конче знайти хоч якесь вирішення цієї проблеми, що порадите?
     
  2. юлианна

    юлианна Новичек

    Ну то що з того? Я взагалі вважаю, що це звичайна поведінка дітей. Ви згадайте себе у такому віці, невже ви сиділи на одному місці? Не думаю! Вам гарантовано хотілось погратись, побешкетувати та кудись подіти свою енергію, якої було безліч.
     
  3. попыточка

    попыточка Пользователь

    Ви знаєте, я вважаю за потрібним хоч інколи брати приклади з того, як виховують дітей за кордоном. Справа в тім, що ми звикли до авторитарних режимів, але вони не завжди дають можливість виховати щасливу особистість. Тому можливо потрібно дати трохи свободи ?
     
  4. золушка

    золушка Пользователь

    Ну, на мій погляд багатьом батькам не заважало б почитати думки психологів та педагогів, перед тим як визначати, що проблема саме в їх дітях. А ви взагалі знаете, що діти дуже часто бешкетують саме через недостатню увагу від батьків? Якщо ні, то вам буде корисно дізнатись чому у вас неслухняна дитина https://blog.karpachoff.com/neposlu...ologa-kak-spravitsya-s-malenkim-chudovishchem в статті Дмитра Карпачова, яку можна знайти в його блозі.
    Доречі, якщо у вас взагалі виникають якісь спірні питання щодо виховання дітей, то тут ви зможете знайти багато корисної інформації та навіть зареєструватись до онлайн курсів або вебінарів на різні тематики.
    [​IMG]
     
  5. Kasatka

    Kasatka Пользователь

    Потрібен індивідуальний підхід, варто враховувати те, який в дитини темперамент, риси характеру, дуже важливо не нехтувати цим і незважаючи на те, скільки років дитині важливо розмовляти з нею, щоб вибудовувати довірливі стосунки
     

Поділитися цією сторінкою