Покупка авто в США

Тема у розділі 'Балка', створена користувачем Старовер, 15 тра 2020.

  1. Старовер

    Старовер Пользователь

    Усім доброго дня. Мені потрібно купити машину на одному з аукціонів в інтернеті, тому вирішила запитати у вас, куди саме можна заглянути, щоб ознайомитися з цінами і моделями автомобілів? Буду вдячна за відповіді.
     
  2. Кариночка

    Кариночка Пользователь

    Знайома ситуація, бо мені самій довелося продивитися дуже уважно статті та відгуки в інтернеті, як купити машину в Америці з доставкою на дім. Знайшла аукціон США і тут https://carfast.express/auction написано, як оформити свою заявку та проконсультуватися з менеджером. Carfast.express допомагає здійснювати мрії, тому потрібно продивитися якомога більше варіантів машин: починаючи з нових і закінчуючи битими. Я залишилася задоволена, бо доставку зробили вже через 1,5 тижні і я зекономила немаленькі гроші.
     
  3. Bogomdan

    Bogomdan Новичек

    Моя тетя Клара заказывала здесь пригон авто из США https://xn----dtbiljwui.xn--j1amh/avto-iz-ssha/ Машина из США - это так как-то вот так. Даже не знаю что сказать. В Украине запчасти не купить, нужно из-за окияна заказывать.
     
  4. mashenberd

    mashenberd Пользователь

    Здравствуйте! Моя машина с аукциона, но я даже не знаю с какого! Я просто обратилась за помощью вот в эту фирму https://motorscout.com.ua/ и они все мне нашли, проверили и купили! От меня требовалось только согласие и конечно же деньги! Я вам тоже советую к ним обратиться, они сохранят вам и время и нервы! Они настоящие профессионалы своего дела и сдлеают все в лучшем виде!
     

Поділитися цією сторінкою