Питна вода у Львові

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Missi, 2 лют 2021.

  1. Missi

    Missi Пользователь

    Привіт! Сьогодні я хотіла би поділитись з вами корисним відгуком. Ні для кого не секрет, що в наш час якісну питну воду треба купувати. Торгівельних марок багато, але яку ж з них обрати? Ми вже декілька місяців замовляємо воду ТМ «Аквамен». Я знайшла цю компанію за запитом вода Львів. Спочатку замовили перший раз – спробували. Вода нам дуже сподобалась, і ми вирішили замовляти її у цієї компанії постійно. Крім того, на сайті також знайшли розділ з іншими товарами – бакалією, кавою, продуктами харчування. І почали замовляти все це разом з водою – вийшло дуже зручно і відносно недорого в умовах карантину!
     
  2. Igorek

    Igorek Новичек

    Усім привіт.... З мого боку, думаю, також доречно буде поділитись корисним відгуком... Хочу порадити усім, хто слідкує за своїм здоров'ям, звернути увагу на магазин "Ecovill" https://ecovill.com.ua/...
    Всі натуральні продукти в асортименті магазину виключно високої якості і свіжості. Почати правильно харчуватися ніколи не пізно і чим раніше це зробити - тим краще!
    Ми те що ми їмо. Тепер харчуватися правильно стало простіше. Досить тільки вказати свою адресу і продукти будуть доставлені в бажаний для Вас час.
     

Поділитися цією сторінкою