Обираю обручки. Підкажете варіанти?

Тема у розділі 'Людина', створена користувачем vladis, 26 чер 2020.

  1. vladis

    vladis Пользователь

    Підкажіть, хто знає, де зараз можна вибрати і замовити благородно виглядають обручки? Чи не простенькі, а щоб виглядали статусно. Шукаю саме формат онлайн магазину, їздити вибирати часу немає.
     
  2. andresan

    andresan Пользователь

    Добре б знати цінову межу, а то так як пальцем в небо. Онлайн магазинів багато, відрізняється лише ціною виробів ... Ми вибирали з бюджетного сегменту наскільки це можливо, великі гладкі кільця з білого золота, але ми особисто самі ходили і на себе всі приміряли ..
     
  3. PolinaWest

    PolinaWest Пользователь

    Ну щодо благородності я підказати не можу, тому що вибирали за іншими критеріями, але все ж можу порадити магазин з гідним вибором обручок, де ми якраз собі і замовляли - це ювелірний онлайн магазин https://aurum.in.ua/ua/
    У них так реально є з чого вибрати, особливо радувало наявність саме срібних виробів, причому красивих. Думаю і під категорію благородних теж попадуться варіанти кілець. Там ще й знижки є, як я бачу, так що ще й заощадите.

    [​IMG]
     
  4. vladis

    vladis Пользователь

    Ціна, в принципі, не так важлива була, насправді. Спочатку дивилася на саму модель, потім вже на ціну дивилася. Скидочки завжди приємні, я згодна. Спасибі за зворотній зв'язок, обов'язково подивлюся каталог!
     
  5. Resi

    Resi Новичек

    Мы заказвали золотые обручальные кольца (гладкие) вот здесь https://rozetka.com.ua/obruchal-nye-kol-ca/c724034/70741=gladkie-162411/
    Принято, что гладкие кольца гарантируют семейное счастье и долгую благополучную жизнь новоиспеченной пары.
    [​IMG]
     
  6. kalinkaaaaa

    kalinkaaaaa Пользователь

    Выбрали симпатичные варианты? Или пока еще нет?
     
  7. ElizaVekka

    ElizaVekka Новичек

Поділитися цією сторінкою