Ксіомі Редмі 4 - класно та бюджетно

Тема у розділі 'Людина', створена користувачем All0chka, 27 лип 2017.

  1. All0chka

    All0chka Пользователь

    Привіт, шановні! Більше тижня, як користуюся новім смартфоном - Ксіомі Редмі 4. Замовляла на https://shop.kyivstar.ua/ua/. Крутий гаджет, починаючи від зовнішнього вигляду і закінчуючи швидкістю роботи. Обирала між ним та молодшою моделлю (Редмі 4а), вирішила доплатити 1000 грн та купити більш потужний. Маж металевий корпус та сканер відбитка. Працює швидко, не зависає. Отримуються чудові кадри, особливо вдень. Ввечері зі спахом теж нічого, але якість трихи нижча. Порадовала батарейка. Тримається до 3-х днів. В ігри не граю, але в браузері спокійно завантажує по декілька сторінок. Вдала модель, проте замало вбудованої пам'яті, у мене 16 Гб, є і з більшим запасом, але на них і вища ціна.
     
  2. kiruha43

    kiruha43 Пользователь

    Согласен, по поводу этого бренда. Я себе тоже уже давно присматриваю такого типа. Я вот смотрел вот в этом магазине http://mobimix.com.ua/smartphones/xiaomi/, у них оригинальные смартфоны. Больше всего нравится в смартфонах данного бренда качество камеры и автономность. Цена этих гаджетов доступна абсолютно для всех потребителей – это и есть самое главное достоинство данной категории.
     
  3. Kaptiva

    Kaptiva Новичек

    А я что-то не нашла, у них есть технология NFC https://comfy.ua/smartfon/smart_osob__nfc/. Просто тоже подбираю себе смартфон, Сяоми вполне себе подходит, но вот эта функция нужна по работе, без нее никак.
     
  4. Namirov

    Namirov Новичек

    крутый телефончик!
     

Поділитися цією сторінкою