Косметика по уходу за лицом и телом...какая?

Тема у розділі 'Людина', створена користувачем Eva, 27 лют 2015.

  1. Eva

    Eva Пользователь

    Привет! Давайте будем делиться отзывами о косметике. Кто чем пользовался, пользуеться или хочет попробовать?! Я вот хочу перейти на натуральную: масла, натуральные маски и витамины. Все, что пробовала ранее от производителей либо не подходило, либо не нравилось по каким-то признакам :( найшла много хороших отзывов о косметике из натуральных масел. Тоесть покупаешь масло, смешиваешь сам и пользуешься.
    Буду рада всем отзывам и рассказам, да и местным жителям думаю будет интиресно!
     
  2. Kurochka

    Kurochka Активный пользователь

    Я о такой косметики к сожалению не знаю:(. Покупаешь масло, а смешиваешь с чем? Со своим кремом для лица например? Или саму основу крема делать тоже самой? Я просто смотрела много видео, где женщины сами делают всякие маски и крема. Я вот например витамин Е в масле добавляю в крем для лица перед использованием, буквально пару капель и ногти им мажу. Вроде неплохой результат. Еще брови мажу репейным и касторовым маслом(чередую). В общем это всё, что я знаю про масла)))))
     
  3. Ksusha

    Ksusha Активный пользователь

    Я знаю, что многие советуют bb крем фирмы Skinfood. Он выравнивает кожу и при этом совершенно незаметный. Я еще не пробовала, но хочу:)
    Еще в моем списке средства для волос от SHI, но это дорогое удовольствие:(
     
  4. Yaroslavna

    Yaroslavna Активный пользователь

    У меня все знания об эфирных маслах ограничиваются тем, что их можно добавлять в ингаляции при простуде - пару капель - что я, собственно, и делаю. А насчет натуральной косметики, то покупную не пробовала, хотя мысль была, чаще пользуюсь всякими натуральными народными средствами - травяные ополаскивания для волос и т.п.
     
  5. Eva

    Eva Пользователь

    Ну там даже не косметика, там просто масла разных растений, фруктов, ягод, орехов и т.п. Они продаються просто как масло. Можно их использовать как самостоятельно так и добавляя к бальзаму для волос или крему. Можно смешивать их между собой, в зависимости от их характеристик)) Сама я еще не покупала , но очень хочу. Про витамин Е спасибо - вспомнила когда-то врач советовала в крем для рук добавлять.
     
  6. Eva

    Eva Пользователь

    О! Спасибо за отзыв о косметики для волос SHI , все хочу почитать о составе этих средств. Я последнее время перешла на безсульфатные, заметно волосы стали лучше.
     
  7. Eva

    Eva Пользователь

    Это не эфирные масла - это натуральные масла растений, фруктов, орехов - отжатые. А травки - это тоже классно кстати)
     
  8. Eva

    Eva Пользователь

    Начала пользоваться лечебной косметикой для лица производителя SVR - оочень пока довольна. Все кремушки, лосьенчики и гельчики не имеют выраженого запаха, не раздражают кожу, и после всего недельного использования виден результат! Так что всем советую попробовать)))
     
  9. Kurochka

    Kurochka Активный пользователь

    А какой ценовой диапазон? Ну вообще сильно дорогая такая косметика?

    Я очень хочу попробовать крем для лица Green Mama "Солодка и шелковица", но к сожалению нигде не могу его найти, даже в России:( А отзывы о нем просто отличные. Этот крем выравнивает цвет лица и немного отбеливает, то есть делает кожу лица однотонной и однородной без каких либо пятнышек. Если вдруг кто-нибудь из Вас где-нибудь увидит данное чудо, сообщите мне, я за ним на край света поеду:D
     
  10. Yaroslavna

    Yaroslavna Активный пользователь

    Никогда о таком не слышала, но теперь буду обращать внимание, может и найду. Вообще, чтобы отбелить, можно добавлять в воду при умывании лимонный сок - я так после лета веснушки с носа вывожу:D
     
  11. Eva

    Eva Пользователь

    Дороговато конечно, до 200-400 грн за единицу , но у меня кожа лица проблемная, всю жизнь мучаюсь(( наконец-то попала к нормальному дерматлогу, она меня перевела на такую косметику и состояние кожи явно стало лучше!
     
  12. ionika

    ionika Активный пользователь

    Незнайома назва. Де шукати таку косметику?
     
  13. Kurochka

    Kurochka Активный пользователь

    Ну за хорошую вещь такие деньги заплатить не жалко, тем более если Вы говорите, что всю жизнь с этим боритесь! Главное, чтобы был эффект)
    Да, где искать такую, хороший вопрос?
     
  14. Eva

    Eva Пользователь

    Искать в крупных аптеках и в интернете. Кстати цены в интернете и в аптеках почти не отличаються!
     
  15. ionika

    ionika Активный пользователь

    Подивилася на ціни в інтернеті - кусаються, зате відгуки почитала дуже хороші. Ще подумаю, пробувати, чи ні. Я алергик, мені взагалі дуже тяжко косметику підібрати, від більшості кремів, що я пробувала починається подразнення:(
     
  16. Potter

    Potter Администратор Команда форуму

    Так смотришь и удивляешься - на сколько парням проще и дешевле. Дальше оставлю пост без комментариев. o_O
     
  17. Eva

    Eva Пользователь

    Там есть гипоаллергенная линейка! Ну мне пока очень нравиться.))
     
  18. Eva

    Eva Пользователь

    :) Мужчинам во многом проще. Остальные комментарии уже не по этой теме;)
     
  19. ionika

    ionika Активный пользователь

    В самому початку йшла мова про натуральні олії. Зовнішньо на шкіру я їх боюся затосовувати, хоча спробувати дуже хочеться, але оливкову вживаю постійно, додаю до багатьох страв.
    Знайшла розкладку про натуральні олії - яка для чого:

    1. Касторова олія - застосування цього косметичного масла дуже популярно в догляді за волоссям і віями. Але, тим не менше, воно може використовуватися і для догляду за шкірою обличчя. Касторове масло, чудово живить і пом'якшує шкіру, а також допомагає розгладити неглибокі зморшки на обличчі ізморшки в області очей.

    2. Масло обліпихи - Масло, отримане з м'якоті плодів і насіння обліпихи, широко використовується для пом'якшення і омолодження шкіри обличчя, а також для освітлення різного родупігментних плям і веснянок. Крім того його можна застосовувати в якості зовнішнього загоювального кошти при багатьох захворюваннях і пошкодженнях шкіри.

    3. Пальмова олія - Пальмоядрова (кісточкова) і червоне пальмове масло (з м'якоті плодів) володіють чудовою пом'якшувальною та поживною дією, і з успіхом використовується в догляді за сухою, грубою і в'янучою шкірою обличчя. А завдяки своїй вельми твердої консистенції, пальмова олія дозволяє надати необхідну структуру різним косметичним засобам.

    4. Кокосове масло - Кокосове масло, завдяки його поживним, пом'якшувальним і омолоджуючим властивостям, є прекрасним засобом для догляду за сухою, чутливою і в'янучою шкірою обличчя. Незважаючи на свою тверду консистенцію, воно моментально тане від контакту зі шкірою, що робить вельми зручним його застосування в косметології.

    5. Мигдальне масло - Дане масло для обличчя, добре підходить для харчування, пом'якшення і омолодження будь-якого типу шкіри, і, звичайно ж, для догляду за шкірою навколо очей. Особливо його застосування рекомендується при надмірно сухої і вже починаючої, втрачати свою свіжість, втомленої шкірі.

    6. Масло авокадо - Отримується з висушених плодів авокадо, масло, благотворно впливає на стан будь-якого типу шкіри обличчя. Сприяє зволоженню, омолодженню і оздоровленню шкіри, усуває такі її проблеми як сухість, лущення, в'ялість і втрату еластичності. Добре заспокоює шкіру, знімає запалення і стимулює регенерацію її пошкоджених клітин.

    7. Персикове масло - Масло, що отримується з персикових кісточок, чудово підходить при сухій, що лущиться, в'янучої і особливо чутливої шкірі обличчя. Володіє хорошим омолоджуючий і поживним ефектом і рекомендується також для догляду за шкірою повік, віями і губами.

    8. Абрикосова олія - Масло абрикосових кісточок призначається в першу чергу для поліпшення стану шкіри, що страждає від нестачі вітамінів, а також для збезводненої, сухої, грубої і старіючої шкіри. Крім того його можна використовувати у догляді зачутливою і проблемною шкірою і для профілактики зморшок навколо очей.


    9. Олія виноградних кісточок - Це одне з небагатьох косметичних масел для обличчя, що підходять для догляду за жирною і проблемною шкірою. Сприяє звуженню пір, має в'язку і протизапальною дією, зволожує і матує шкіру, підвищує її пружність і еластичність. Можливе застосування і для інших типів шкіри.

    10. Масло жожоба - Це досить таки густе за своєю консистенцією масло, яке рекомендується використовувати в суміші з іншими, більш легкими рослинними оліями. Підходить при в'янучої, засушеної, проблемної і чутливій шкірі обличчя, а також для догляду за шкірою повік.

    11. Масло зародків пшениці - Ще одне досить щільне по своїй структурі масло, яке знову ж рекомендується змішувати з іншими косметичними маслами. Стимулює регенерацію клітин шкіри, володіє хорошими поживними, пом'якшуючими і протизапальними властивостями, допомагає підвищити еластичність і пружність шкіри, омолоджує і розгладжує наявні на обличчі зморшки.

    12. Масло какао - Тверде за своєю структурою масло, яке з успіхом використовується не тільки в кулінарії, але і в догляді за шкірою обличчя. Особливо добре підходить масло какао при страждаючої від нестачі харчування і вологи сухої і в'янучої шкірі. Також його застосування вкрай рекомендується в холодну морозну погоду.

    13. Льняна олія - Одне з найбільш живильних масел, яке застосовується в багатьох областях, і, звичайно ж, у догляді за шкірою обличчя. Чудово підходить при сухій, що лущиться, млявої, в'ялої і зморшкуватої шкірі. Також добре знімає різні подразнення шкіри, має ранозагоювальну дію і допомагає в лікуванні деяких шкірних хвороб.

    14. Кедрова олія - За своїми корисним і цілющим властивостям, кедрова олія значно перевершує практично всі інші натуральні косметичні масла. Унікальний склад цієї олії, робить його просто незамінною в області косметології і в багатьох інших областях. Добре підходить для догляду за будь-яким типом шкіри обличчя, але особливо рекомендується при сухій, в'янучої і чутливої шкіри, а також для зовнішнього лікування шкірних захворювань.

    15. Масло шипшини - Багате вітамінами та іншими корисними речовинами, косметичне масло шипшини, є відмінним тонізуючим засобом у догляді за втомленою, збезводненою, млявою і вже в'яною шкірою обличчя, а також при появі ранніхзморшок на шкірі навколо очей.

    Може хтось користувався такими маслами? Пишіть відгуки:)
     
  20. Eva

    Eva Пользователь

    Ой как интересно! Спасибо большое. Читала много о маслах - и эта информация в копилочку моих знаний)))
     

Поділитися цією сторінкою