Керамическая плитка под оникс

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем танюша28, 9 січ 2021.

  1. танюша28

    танюша28 Активный пользователь

    Нужна керамическая плитка под оникс, где такую купить с быстрой доставкой?
     
  2. кристина

    кристина Пользователь

    Керамическая плитка под оникс тут https://vse.ua/ct/4201/?ff=57130-57162 есть. Я через этот сайт делаю множество покупок сравниваю цены и выбираю где самые низкие цены и быстрая доставка. времени уходит не много. Мы недавно делали ремонт в ванной комнате, так сайт помог купить множество товаров с большой экономией.
     
  3. Ekaterinna

    Ekaterinna Пользователь

    Така плитка дуже красива насправді.
     
  4. Ekaterinna

    Ekaterinna Пользователь

    Якщо я не помиляюсь то саме з таким дизайном є у магазині КерамХолл керамічна плитка в Києві https://keramhall.com.ua/ua/keramichna-plitka/mode:collections/ . Ви можете на сайті самостійно обрати собі плитку чи попросити про допомогу у онлайн-консультантів. Просто напишіть їм що хочете плитку під онікс, і вони запропонують варіанти.
     
  5. guti1000

    guti1000 Пользователь

    Керамическая плитка https://postach.com.ua/ru/keramycheskaia-plytka-k/ сантехника, и другие комплектующие для ванной комнаты, вы найдете в магазине "Клуб Керамики"! Всегда выгодные цены, очень широкий ассортимент, и отличное качество обслуживания. Так же можно заказать услуги 3D дизайна. Удобная доставка по всей Украине.
     
  6. vlad26

    vlad26 Пользователь

    Вот в этом магазине много особенно классных вариантов плитки, в том числе и под оникс. Недавно, я брал у них плитку и керамогранит для нашей новой дачи. Цен, ниже чем у них, мне в Украине найти не удалось. Что удобно, вся плитка у них есть в наличии, благодаря чему, ее доставка осуществляется в максимально сжатые сроки.

    [​IMG]
     
  7. amaksimova

    amaksimova Пользователь

    Працюємо вже давно з плиткою, пережили всі еволюції роботи з плиткою, від перших клеїв та інструментів, до всього найновішого, тепер усі інструменти та матеріали у плиточників – як у космонавтів, багато нових корисних. І зручний спосіб все аж навіть свердла, ми нещодавно купили на свердло для керамограніту дуже класний, а перед цим купували якісь не фірмовий і зовсім не то пальто.
     
  8. guti1000

    guti1000 Пользователь

    Магазин фасадної плитки postach - відмінне місце для покупки якісного та стильного матеріалу для облицювання фасадів! Якщо вам потрібна фасадна плитка https://postach.com.ua/fasadplyt/ вам сюди. Тут я знайшов широкий вибір плитки різних кольорів та текстур, які підходять для будь-якого дизайну. Якість продукції вражає - міцна плитка, стійка до впливу погодних умов і легко монтується. Обслуговування в магазині було чудовим – персонал був уважний та допоміг з вибором. Ціни були розумними та відповідали якості. Я повністю задоволений своєю покупкою та рекомендую цей магазин усім, хто шукає надійний та стильний матеріал для фасадів.
     

Поділитися цією сторінкою