Допоможіть знайти гарний костюм для риболовлі

Тема у розділі 'Людина', створена користувачем серпанок, 28 вер 2020.

  1. серпанок

    серпанок Пользователь

    Хочу подарувати брату, він рибалка давно але весь час економить і не може собі купити нормальний костюм. Ось думаю подарую і хай радіє, адже скоро холодно буде і треба гарно і тепло вдягатися.
     
  2. Аннушка

    Аннушка Пользователь

    Я гадаю, що такий костюм краще всього буде пошити по замірам. Ви ж розумієте, що такі речі просто так купити тяжко, це потрібно точно знати який розмір і всі особливості фігури, щоб він гарно сів.
     
  3. Gianna

    Gianna Пользователь

    Шити точно не варіант. Потрібно шукати такі магазини, які допоможуть підібрати розмір, ну або домовитися, що якщо не підійде потім можна буде замінити. А ще бажано шукати щоб одяг був сертифікованний.
     
  4. золушка

    золушка Пользователь

    Раджу вам звернутися за купівлею такого костюму в інтернет-магазині "Camo-Tec" https://camotec.ua/shop/category/kostyumi-dlya-polyuvannya-i-ribolovli В них точно вони є в наявності тому що нещодавно ми купували татові його.
    Деякі моделі з гарними знижками але треба дивитися чи ваш розмір є. Відносно розміру можна не хвилюватися, працівники вам швиденько підберуть який найбільше підходить.
     
  5. viktoria34

    viktoria34 Новичек

    Я можу порадити інтернет-магазин. Замовляла там чоловіку спінінг. Замовляю вже не вперше товари для активного відпочинку на сайті https://smereka.in.ua/ua/. Рекомендую, якісні товари і швидка доставка.
     
  6. Христя67

    Христя67 Пользователь

    подивіться на цьому сайті https://megazakaz.com/ua/ebay/allcategory
    замовляла на цьому сайті чоловікові чоботи для риболовлі. відмінні ціни та гарний вибір.
     

Поділитися цією сторінкою