Відпочинок в Карпатах

Тема у розділі 'Балка', створена користувачем Старовер, 29 чер 2022.

  1. Старовер

    Старовер Пользователь

    Ми плануємо з друзями відпочинок у Карпатах. Вирішили у грудні їхати та зустрічати Новий рік у Буковелі. Який готель ви краще обрати? Сподіваюся, що ви мене проконсультуєте та відпишетеся вже через хвилинку.
     
  2. Кариночка

    Кариночка Пользователь

    Так, звісно. Можу вам порадити звернути увагу лише на один сайт, а точніше – готель. Я сама пошуки вела в інтернеті, уважно продивилася відгуки про роботу різних курортів нашої Буковелі. Обов’язково треба продивитися ціни на відпочинок в Карпатах взимку, тут https://koruna.ua/zyma/ вже через хвилинку можна буде обрати один з номерів та дізнатися скільки треба буде заплатити за увесь відпочинок. Чесно, я дуже полюбляю планувати відпустку – кожного дня пробувати щось нове, цікаве і надзвичайне. Не змогла пройти повз ваше повідомлення, вирішила поділитися думками і проконсультувати вас. Налаштовуйтеся на відпочинок узимку, краще запропонувати друзям, або ж родичам вже найближчого часу долучитися до ознайомлення з сайтом.
     
  3. cheipesh_i

    cheipesh_i Новичек

    Вітаю я теж шукав будинок котедж подобово в Закарпатті на вихідні і знайшов тут https://buyhouse.com.ua/page/zniaty-budynok-podobovo.html кілка цікавих варіантів, тут зручно спілкуватися з власниками через меседжери
     

Поділитися цією сторінкою