Вино в наше время

Тема у розділі 'Розділ оригінальних відео', створена користувачем Dima2387, 26 лис 2013.

  1. Dima2387

    Dima2387 Пользователь



    Меня очень повеселило данное видео ;)
     
  2. Topaz

    Topaz Пользователь

    Очень познавательное видео :)
     
  3. D1spet4er

    D1spet4er Пользователь

    Сделано легко... Такое простое преподнесение материала... Впечатляет.
     
  4. Rose

    Rose Новичек

    Да, вот так легко дурят нашего брата...
     
  5. Eva

    Eva Пользователь

    Я когда увидила это видео еще раньше, была немного в шоке! Всегда была изберательна к спиртным напиткам, а теперь еще более. Самое интересное что люди отзывались о нем хорошо))))) "ценители" !
     
  6. D1spet4er

    D1spet4er Пользователь

    Сам очень люблю вина, поэтому последнее время для себя делаю вино сам, из натуральных продуктов.
     
  7. Eva

    Eva Пользователь

    Как говорят "респект и уважуха" :) особенно если вино получаеться не крепленое, а полегче. Домашние вина всегда попадались мне сладкие и крепкие, какие я не люблю. Но конечно, когда делаешь для себя и знаешь из чего сделан продукт, то это замечательно.
    Хотя есть всеже и хорошие заводские вина.
     
  8. Mikerin

    Mikerin Пользователь

    Слышал что крупные производители водки, для получения сверх прибылей, могут применять для изготовления некоторых партий продукции низкокачественный спирт... Выходит, для себя, нужно переходить на спиртное собственного производства)))
     
  9. Eva

    Eva Пользователь

    Опять же повторюсь, если нравяться домашние вина. Вот не люблю я сладких крепленых вин, а других домашних не встречала((
     
  10. Mikerin

    Mikerin Пользователь

    Я имел ввиду более крепкие напитки)
     
  11. Eva

    Eva Пользователь

    А какие крпкие напитки можна производить дома кроме самагона и вина?)))))))
     
  12. Anastaciia

    Anastaciia Новичек

    Я наприклад знаю як зробити домашнiй коньяк. Вiн дуже схожий на той що у магазинi, але тут ти розумiеш з чого вiн зроблений. Пiдтримую тему, про те що домашне всеж краще))
     
  13. Ksusha

    Ksusha Активный пользователь

  14. Yaroslavna

    Yaroslavna Активный пользователь

    Я згодна, домашнє краще. Особливо вино із власного виноградника)
    Знаю, як виготовляти яблучний сидр. Зараз якраз сезон яблук. Домашній сидр виходить дуже смачний, ароматний, прозорий, яскравий.
     
  15. Ksusha

    Ksusha Активный пользователь

    Сидр это интересненько! Я бы попробовала. Так что если будет возможность, подкиньте пожалуйста рецептик;)
     
  16. Yaroslavna

    Yaroslavna Активный пользователь

    Без проблем :cool: . Але процес домашнього виробництва сидру (як і будь-якого вина) - дуже довгий.

    Минулого року ми робили сидр вперше, тому дуже багато інформації черпнули з інтернету (якщо є бажання цим зайнятися - є купа статей на таку тематику). Коротко розповім, як робили ми: спершу зробили яблучний сік-яблука різали, видаляли кісточки і пропускали через соковижималку (але кісточки можна і не видаляти) через кілька днів додали закваску (на відміну від винограду яблуко майже не бродить саме по собі, йому треба "допомогти"), закваску самі зробили з родзинок, сік, наскільки памятаю, ми трохи розвели водою, додали цукор. Ми робили сидр в 10-літровому скляному бутелі, після додавання закваски вдягнули на горлечко бутелю латексну медичну рукавичу, один пальчик прокололи голкою, в ідеалі там має стояти водяний затвор, але ми вирішилои поекспериментувати. Все це в нас бродило при кімнатній температурі до глибокої осені. Щонайменше йому треба вистояти 40 днів, раніше відкривати не можна. Під кінець сидр посвітлішав, внизу випав осад. Профільтрували. Розлили по пляшках - десь в кінці листопада. В принципі, вже тоді сидр можна пити, але він ще трошки "грає". Молодий сидр навіть чимось нагадує шампанське)) Після того, як ми розлили його в скляні пляшки - спустили в підвал, щоб він остаточно визрів. Для цього треба ще кілька місяців, в ідеалі - півроку, але в нас він стільки не пролежав....:oops: ділилися з усіма родичами-товаришами. якби залишилося до сьогодні хоч трішки - обовязково б сфоткала.

    десь я читала в інтернеті, що є швидкі рецепти сидру, днів за 10. але не знаю. не пробувала. і, як на мене за 10 днів повноцінне домашнє яблучне вино не зробиш (особиста думка).
     
    Ksusha подобається це.
  17. Ksusha

    Ksusha Активный пользователь

    Спасибо большое! Надо обязательно попробовать сделать)
     
  18. korovka33

    korovka33 Пользователь

    Онлайн-магазин Champarty створює найкомфортніші умови для того, щоб придбати вино біле сухе https://www.champarty.com.ua/product-category/vina-svitu/bile-vyno/ та інші елітні алкогольні вироби, які іноді просто необхідні для святкового столу та приємного настрою. Вибираючи продукцію в офіційному каталозі, можна бути впевненим у високій якості всіх товарів. Досвідчені фахівці завжди допоможуть здійснити правильний вибір. Здійснюючи регулярно покупки, навіть, такий вимогливий клієнт як я, залишається кожного разу задоволеним своїм замовленням.
     
  19. ARETTA

    ARETTA Пользователь

    Я вино люблю, але не воно є моїм найулюбленішим алкогольним напоєм
     
  20. Соня Тамарова

    Соня Тамарова Пользователь

    А що тоді більше? Які напої вам до душі? До прикладу мій фаворит - це бейліз))
     

Поділитися цією сторінкою