Игрушки для ребенка

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Leonik, 28 лют 2023.

  1. Leonik

    Leonik Пользователь

    Привет всем! Какие игрушки сейчас наиболее популярны для детей 2-3 года? Посоветуйте так же магазин с хорошим ассортиментом, где можно заказать с доставкой.
     
  2. Мирт

    Мирт Пользователь

    Дивлячись, що Ви хочете. Я Вам скажу, що зараз є хороший вибір і є сенс порівняти різні пропозиції, щоб визначитися. Знаєте, мені цей магазин дитячих іграшок https://storik.com.ua/ дуже подобається - тут можна замовити все, що завгодно і при цьому отримати чесну ціну.
     
  3. RomaN85

    RomaN85 Пользователь

    З купівлею дитячих іграшок сьогодні проблем зовсім нема. В магазинах вибір просто шалений. Обирайте якісні іграшки, які будуть цікаві вашій малечі.
     
  4. Jiyliya598

    Jiyliya598 Пользователь

    І мене цікавить купівля дитячих іграшок, але цікавить оптова купівля для дитячого магазину. Яка компанія запропонує хороший асортимент та адекватну ціну?
     
  5. Sovynja

    Sovynja Пользователь

    Я вважаю, що діти повинні бавитись тільки якісними та безпечними іграшками, які зможуть чогось вашу дитину навчити. І якраз компанія, Вontoy займається експортом якісних дитячих товарів та іграшок від відомих світових виробників. Зокрема, вони пропонують широкий асортимент прорізувачів для зубів https://bontoy.ua/ , вони повністю безпечні та виготовлені з екологічно чистих матеріалів.
     
  6. ARETTA

    ARETTA Пользователь

    Діткам по віку і по статі напевно що потрібно обирати іграшки. Ви як гадаєте?
     
  7. Соня Тамарова

    Соня Тамарова Пользователь

    Звичайно що так! А взагалі наші сучасні дітки вже з малечку самого можуть чітко описати свої бажання та те, чим вони найбільше хочуть бавитись. До прикладу моя доця, якій зараз 5 років, ляльками лише бавиться і нічого більше її не цікавить. Тому такі я їй досить часто замовляю. Ось знайшла цікавий магазин, де великий вибір оригінальних ляльок Дісней https://originaldolls.com.ua/ua/dolls/classic_dolls/ . Там пригледіла одну ляльку, яку хочу донечці на Миколая замовити))
    [​IMG]
     
  8. Dyakunchak

    Dyakunchak Новичек

    Я теж вважаю, що іграшки повинні бути якісними та безпечними.
    Потрібно було знайти подарунок для малечі, але взагалі не мала уявлення, що подарувати. Вибрати ідеальний подарунок для дитини — це так, ніби грати у гру "знайди голку в стогу сіна".
    Випадково натрапила на https://dungeon.com.ua/novini-partneriv/chomu-slid-podaruvati-ditini-derevyani-pazli/, де були описані переваги дерев'яних пазлів. В магазині іграшок купила і не пошкодувала. Дитина захоплено вирішує головоломки, і я щаслива, що знайшла такий чудовий та корисний подарунок. Всім рекомендую, це справжнє веселий і казковий вибір!
     
  9. Соня Тамарова

    Соня Тамарова Пользователь

    Та звичайно що так! Зараз в цьому взагалі вже ніхто не сумнівається
     
  10. ARETTA

    ARETTA Пользователь

    Так і є. І в інтернеті набагато кращий вибір. Я це давно помітила
     
  11. Столяр Иван

    Столяр Иван Пользователь

    Звичайно що так! Можна обрати якісні дитячі іграшки https://etoys.com.ua та заплатити за них адекватну суму грошей. В цьому питання не має бути жодних проблем, мені здається. Просто ми, батьки, повинні акцентувати на потрібних речах і не економити там, де економія як така взагалі не доречна.... маю на увазі зараз в першу чергу дитячі товари(іграшки, одяг тощо).
     
  12. Nerpa

    Nerpa Пользователь

    Хочу для сына купить игрушки на радиоуправлении.
     
  13. Cegox

    Cegox Пользователь

    Посмотрите здесь https://igrushki7km.com.ua/detskiye-igrushki/igrushki-na-radioupravlenii/ есть шикарный выбор радиоуправляемых игрушек. Тут вы сможете точно что-то выбрать. На сайте минимальные цены и по каждому товару подобное описание, указана рекомендованная возрастная группы и пол ребенка. Знаю, правда, что девочки часто любят поиграть игрушками для мальчиков. Моя дочь машинки разные обожает и даже коллекционирует.
     
  14. Dianiya

    Dianiya Пользователь

    Підкажіть, де можна великий вибір іграшок знайти?
     
  15. Eteya

    Eteya Пользователь

    Запропонувати великий вибір іграшок може магазин Germes. Ми тут також часто замовлення робимо. Пропозицій різних дуже багато. То ж для усіх вікових категорій можна знайти варіанти. Іграшки якісні. І ціни пристойні.
     

Поділитися цією сторінкою