Кто-то покупал авто заграницей?

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем vladis, 1 бер 2023.

  1. vladis

    vladis Пользователь

    Я недавно получил новую работу, и теперь мне нужна машина. Я хочу купить машину заграницей, но никогда этого не делал. Может кто-то из вас уже покупал авто с заграницы?
     
  2. Leonik

    Leonik Пользователь

    Я тоже недавно столкнулся с такой же задачей и нашел идеальное решение на сайте lubeavto.com.ua. Я купил там свою HONDA M-NV из Европы и очень доволен своей покупкой. Когда я получил машину, я был приятно удивлен ее состоянием. Она выглядела как новая, и все функции работали идеально. На сайте компании есть возможность даже приобрести машину с Европы уже в Украине, а некоторые модели уже доступны для покупки в салоне.
     
  3. AnToNiNNa

    AnToNiNNa Пользователь

    WEST AUTO HUB - це професіонали своєї справи! Ми замовляли техогляд автомобіля з Європи і були приємно здивовані швидкістю виконання робіт та низькими цінами. Фахівці компанії провели всі необхідні перевірки, дали вичерпну інформацію https://wah.ua/inspection та допомогли оформити необхідні документи для реєстрації автомобіля. Хочеться відзначити оперативність, якість і професіоналізм співробітників компанії. Якщо вам потрібен якісний технічний огляд і гарантія безпеки при купівлі автомобіля з Європи, то сміливо звертайтеся!
     
  4. Cegox

    Cegox Пользователь

    Зачем покупать за границей, если можно купить у нас в салоне? Я хочу выбрать новый Ягуар!
     
  5. Lion

    Lion Пользователь

    Я в наших салонах начал просматривать, где реально выгодно купить хорошую машину, которая подойдет и для личного пользования, и в качестве авто бизнес класса. Смотрю новый Bentayga Hybrid доступный по ссылке https://bentley-kyiv.com/ru/models/bentayga-hybrid/ . Это стильный электромобиль с гибридным режимом. По городу можно передвигаться на одной зарядке, а в длительных путешествиях придут на помощь встроенные технологии.
    [​IMG]
     
  6. Gaga

    Gaga Пользователь

    Якщо ви плануєте замовити електромобіль з Китаю https://rastamozhka.com/uk/elektroavtomobili компанія SeaWay може допомогти вам з цим завданням. SeaWay спеціалізується на міжнародних перевезеннях і має багаторічний досвід у роботі з клієнтами з різних країн, включаючи Україну. Ми можемо надати вам професійну підтримку у виборі та замовленні електромобіля з Китаю, організувати доставку, таможенне оформлення та інші логістичні аспекти. SeaWay гарантує ефективну та безпечну доставку електромобіля з Китаю до України, забезпечуючи високий рівень сервісу та якість перевезень. Якщо вам потрібна доставка електромобіля з Китаю, зверніться до SeaWay для професійної допомоги та надійного виконання всіх логістичних завдань.
     

Поділитися цією сторінкою