Що ви більше любите чай чи каву?

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем GannaShvec, 8 гру 2022.

  1. GannaShvec

    GannaShvec Пользователь

    Що ви більше любите чай чи каву? Я ось наприклад більше віддаю перевагу каві, але й від чаю не відмовлюся. А деякі вважають, що кава та чорний чай шкідливі для організму. А як ви вважаєте?
     
  2. DashaShiprova

    DashaShiprova Новичек

    Я більше люблю чаї, але не чорні, а зелені. Іноді чисто зелений п'ю, інколи ж зелений з добавками. Іноді навіть трав'яні чаї п'ю з липи, чебрецю та інших трав. А чорний, якщо вип'ю ввечері, то безсонна ніч забезпечена.
     
  3. JuliyaKvitko

    JuliyaKvitko Пользователь

    Каву рідко п'ю і то переважно з молоком або вершками. А ось мій чоловік дуже багато кави п'ю. Я намагаюся все одно робити різноманітність у вигляді соків і компотів, але філіжанці кави він все одно не змінює.
     
  4. Лилия Юрина

    Лилия Юрина Пользователь

    А я більше віддаю перевагу каві з молоком. Ми торік купили собі кавоварку, і я зараз почала пити дуже багато кави, вже треба себе обмежувати. У кавомашині кава виходить смачна і ароматна. І у нас у сім'ї всі дорослі люблять каву. А що стосується самої кави, то я замовляю її у цтому інтернет-магазині https://coffeeagent.com.ua/blendi/
     
  5. Torro

    Torro Пользователь

    Я шукаю магазин, де можна знайти великий вибір чаю та кави з різних країн світу. Можете порекомендувати місце з найкращим асортиментом і якісними продуктами?
     
  6. Юрген

    Юрген Пользователь

    Я завжди шукав унікальні сорти. І Інтернет-магазин чаю та кави у Києві | Coffeetrade https://coffeetrade.ua/ став для мене справжнім відкриттям! Їх асортимент не має аналогів - я можу сміливо сказати, що вони мають все, що мені потрібно для мого кавового та чайного ритуалу. Найкраще в тому, що доставка дійсно швидка, і я можу насолоджуватися свіжою кавою та чаєм у найкоротший термін. Додатково, персональна консультація від їхніх експертів завжди надає мені впевненість у своєму виборі.
     

Поділитися цією сторінкою