Адвокат

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Гордеев Андрей, 20 вер 2023.

  1. Гордеев Андрей

    Гордеев Андрей Пользователь

    Ищу толкового адвоката в Киеве, у кого есть контакты?
     
  2. Легойда Ольга

    Легойда Ольга Пользователь

    Если вы ищете толкового адвоката в Киеве и ищете надежную компанию, которая может предоставить профессиональные юридические услуги, я из своего опыта порекомендовала бы обратиться в компанию Моргун и партнеры. Это уважаемая юридическая фирма, которая имеет хорошую репутацию и многолетний опыт в области юриспруденции. Они предоставляют широкий спектр юридических услуг, включая юридическую консультацию, представление интересов в суде, корпоративное и налоговое право, а также многое другое. Их адвокат помог мне с разводом, за что ему отдельное спасибо. Вы можете записаться на консультацию по этому номеру 380979811118 или же оставить заявку на их официальном сайте.
     
  3. vlad26

    vlad26 Пользователь

    Один із моїх друзів, якому був потрібен адвокат у Києві, для захисту його інтересів у суді, звертався до адвокатського бюро Сергія Пагера https://splawoffices.com.ua/uk . Наданий йому адвокат виграв справу в суді. Тому мій друг залишився задоволеним наданими юридичними послугами. До речі, за їхні послуги він заплатив цілком прийнятні гроші.
     
  4. ira19840

    ira19840 Пользователь

    Можу порекомендувати спілку адвокатів, куди ми зверталися для оскарження постанови щодо перевантаження загальної маси автомобіля https://sbars.com.ua/perevantazhennya-zagalnoї-masi-avtomobilya/ Там працюють професійні юристи з досвідом роботи, які знають, як краще вчинити, щоб відстояти свої права. Ця асоціація адвокатів дуже добре себе зарекомендувала серед клієнтів, у них зручний сервіс та доступні ціни.
     
  5. Мирт

    Мирт Пользователь

    Дивлячись з якогось питання, тому що не буває адвокатів, які спеціалізуються у всіх справах. Нам свого часу дуже допоміг адвокат по справам грошових виплат війскоким та іх родин https://www.actum.com.ua/paid-priority-army/dopomoha-z-vyplatamy-viiskovym і я сумніваюся, що цей же адвокат зможе допомогти у питаннях імміграції. Ну я так думаю, а як насправді – гадки не маю.
     

Поділитися цією сторінкою