Дружина хоче авто

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем золушка, 7 вер 2023.

  1. золушка

    золушка Пользователь

    Виникла така ситуація, дружина давно мріє про власне авто і вирішила, що це саме те, що їй зараз потрібно. Але перед тим, як їй купити машину, варто пройти курси водіння для здобуття досвіду і вмінь. Можливо, хто-небудь може порадити добру автошколу в Львові, де навчання буде якісним і доступним?
     
  2. Ess

    Ess Пользователь

    Привіт! Звісно, я раджу вам звернутися до автошколи LeoGart . Вони відомі своєю високою якістю навчання та індивідуальним підходом до кожного студента. У LeoGart дуже зручний графік занять, що дозволить вашій дружині обирати часи, які їй найбільше підходять. Автошкола працює на сучасних авто, а їхні інструктори мають багаторічний досвід. Ще однією перевагою є доступні ціни та можливість оплати частинами. Запрошую зв'язатися з автошколою LeoGart і дізнатися більше про умови навчання для вашої дружини. Впевнений, що це буде відмінний старт на шляху до отримання посвідчення водія!
     
  3. Мирт

    Мирт Пользователь

    Возьмите ей лучше китайца - они сейчас делают неплохие автомобили, так что качество там будет точно хорошим. Рекомендую BYD Song Plus 2023 https://bex-auto.com/car-details/byd-song-plus-2023-4, ведь это довольно интересный автомобиль, который еще и недорогой. Электро, кстати.
     
  4. Nerpa

    Nerpa Пользователь

    Краще з-за кордону авто купувати зараз
     
  5. Соня Тамарова

    Соня Тамарова Пользователь

    Так, ви праві. Он з Америки зараз скільки авто приганяють
     
  6. Столяр Иван

    Столяр Иван Пользователь

    Так і правильно роблять ті всі люди! Якщо є реальна можливість суттєво зекономити на купівлі авто - як від цього можна відмовлятись??? Я от зараз через калькулятор розмитнення https://w8shipping.ua/calc/ рахую, скільки таке авто з Америки мені обійдеться. Зі всіма митами, послугами за викуп авто і зборами аукціонів я все рівно більше 30 відсотків економлю! А це у грошовому еквіваленті зовсім немало.
     
  7. Cegox

    Cegox Пользователь

    А какой хоть бюджет? От этого и нужно плясать.
     
  8. Lion

    Lion Пользователь

    Если бюджет позволяет, советую каталог Ленд Ровер полистать. Тут точно сможете удачно подобрать машину жене и для себя. Или выбрать вариант, который подойдет обоим. Часто в семье есть только одна машина, и больше не нужно. Если это ваш случай, тут есть тоже интересные предложения на все случаи и ситуации. Нужна машина для города или загородных поездок, дальних путешествий. Тут такую точно найдете.
     
  9. ira19840

    ira19840 Пользователь

    Теж зараз шукаю автошколу у Львові.
     
  10. Milagrochka

    Milagrochka Пользователь

    Що обрали?
     
  11. kalinkaaaaa

    kalinkaaaaa Пользователь

    До речі, я можу порадити, хто має автомобіль вольво, наприклад, купити запчастини для volvo краще в офіційного представника https://winnerauto.volvocarsdealer.com/spare-parts-order . Я теж зовсім нещодавно їх знайшла, але мені як власнику вольво це було необхідністю.
     

Поділитися цією сторінкою