Автошкола

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Karishka, 2 лис 2022.

  1. Karishka

    Karishka Пользователь

    Доброго дня! Планую отримати права. Хто може порадити перевірену автошколу в місті Калуш?
     
  2. Gaga

    Gaga Пользователь

    Доброго. Я проходила навчання в автошколі "Автобан" - https://autoban.if.ua/ залишився гарний післясмак))) Знання отримала, навик набула, перший раз випробувала себе в "реальному" світі і на автоматі (вчили на механіці) і все одразу вийшло, і вийшло досить добре. Інструктор і лектор вчили з "запасом", пояснювали практичну потребу або що стоїть за правилами. Після того бачу багато недоліків у їзді більшості водіїв, але думаю, що адаптуюся ;) .
     
  3. Sanza

    Sanza Пользователь

    тоже автошколу ищу, только вот в Киеве?
     
  4. Wikki

    Wikki Пользователь

    Якщо ви ще в пошуках надійної та якісної школи навчання водінню, то є в мене перевірений та надійний варіант. Це саме та школа, в якій проходила я з чоловіком навчання . Там нам підходив і розклад. І сама программа була якісно розроблена. Для подання матеріала студентам. Там ціна навчання в автошколі дуже прийнятна. Ви самі можете на сайті в них подивитися повну інформацію і про програму, і про графік навчання. І там вже по телефонам з ними побалакати.
     
  5. guti1000

    guti1000 Пользователь

    Чудова Автошкола в Києві https://av-k.com.ua/uk/ "АВ-К". Звернулась до них і не прогадала. Вчора склала практичний іспит, з першого разу! І отримала права! Так як військовий стан, лекції проводилися і онлайн та офлайн – це було зручно і вибір був за нами, учнями автошколи. Дуже вдячна за цікаві лекції, за допомогу та підтримку, за те, що вселяли впевненість у собі, за увагу та душевне ставлення до автолюбителів-початківців!
     
  6. Pumpernickel

    Pumpernickel Пользователь

    Ви можете зараз готуватися з теорії та вдома.
    Вже можна і так.
    Я зараз саме читаю ось тут https://green-way.com.ua/uk/dovidniki/pdr/rozdil-33 повторюю деякі правила. Так ось, виходячи із правок у законопроектах, зараз можна теорію вивчати не в Автошколах.
     
  7. Elena

    Elena Пользователь

    Я водінню навчалася в автошколі Києва, яка називається Столиця. Терію вивчала онлайн, але з лектором, так мені було зручніше і зрозуміліше. Практичні заняття також проходили цікаво та насичено https://stolica.com.ua/individualnye-uroki/. Інструктор пояснював все спокійно, без крику і нервів. Мені подобалося з ним займатися. Раджу цю автошколу!
     

Поділитися цією сторінкою