Школа репетиторов

Тема у розділі 'Скарбниця знання', створена користувачем Andrey67, 20 лип 2021.

  1. Andrey67

    Andrey67 Пользователь

    Здравствуйте, если ваш ребенок в средней школе не понимает некоторые предметы, тогда советую вам обратится в эту школу репетиторов https://planetaclub.com.ua/repetitory-onlayn . Там не только подтянут школьные предметы, но и научат понимать сам урок. Все репетиторы школы с большим опытом работы и поэтому точно найдут подход к каждому ученику. Поэтому оставляю ссылку, начните заниматься уже сейчас!
     
  2. Ангелика

    Ангелика Пользователь

    Покупаю всю канцелярию здесь papero.com.ua. Мне нравится их ассортимент продукции, цена и конечно качество! Так же заказывала и товары для дома, очень удобная площадка!
     
  3. student

    student Новичек

    Якщо ви шукаєте репетитора та хочете розпочати співпрацю. Визначте, для чого вам потрібен репетитор. Чи це підготовка до іспитів, покращення навичок мовлення, вивчення конкретної теми чи предмету. Оберіть репетитора, який має досвід та спеціалізується в тому предметі чи області, яку ви хочете вивчати. Перевірте освіту та досвід репетитора в обраній галузі. Багато репетиторів надають свої кваліфікації та досвід на своїх профілях. Найкращі репетитори на сайті legko-v-uchebe
    Репетиторські послуги: як знайти ідеального репетитора для успішного навчання
     
  4. student

    student Новичек

    Переконайтеся, що графік репетитора вам підходить. Розгляньте можливість онлайн або офлайн занять, якщо це для вас важливо. Перед тим, як розпочати співпрацю, задайте репетитору запитання щодо його/її методики, підходу до навчання та будь-яких інших аспектів, які вам важливі. Більшість репетиторів готові провести безкоштовне введення, щоб ви могли зрозуміти, чи підходить вам їхній стиль та метод навчання. З'ясуйте про вартість занять, умови оплати та будь-які інші питання, пов'язані з організацією навчання. Найкращі репетитори на сайті only-student
    Які предмети можна вивчати онлайн з допомогою репетиторів
     
  5. viktor1982

    viktor1982 Пользователь

    А мої колеги, яким для роботи була необхідна англійська мова, знайшли собі репетиторів англійської, на сайті Cererra. Причому, всім їм, дуже зручний дистанційний формат занять. До речі, про цей портал, я деякий час тому, знайшов в інтернеті чудову статтю https://news.liga.net/ua/all/pr/sov...cererra-pomogaet-vybirat-repetitorov-po-opytu .
     

Поділитися цією сторінкою