Онкологія, її причини та наслідки

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем RomaN85, 22 бер 2023.

  1. RomaN85

    RomaN85 Пользователь

    Всім привіт. Хочу підняти цю тему, оскільки один з моїх родичів нещодавно зіштовхнувся з цим захворюванням. Ось мені стало цікаво чи можна якось його уникнути, що стало причиною та які можуть бути наслідки?
     
  2. Sovynja

    Sovynja Пользователь

    Относительно причин онкологических болезней, то их достоверно не известно. Есть только предположение от куда берётся онкология, и это: плохое питание, не правильный образ жизни, наследственность, плохая экология и так далее. Но если вы столкнулись с таким диагнозом как рак, то вам стоит начинать думать как его лечить и что делать дальше. На портале "Бути Поруч" можно узнать массу интересной и полезной информации об онкологии https://butyporuch.com.ua/ru/nutrivna-nedostatnist/shcho-take-nutritivna-nedostatnist/ , также на сайте можно получить психологическую помощь и прочитать о том какие действия нужно предпринять в первую очередь.
     
  3. Jiyliya598

    Jiyliya598 Пользователь

    Причин розвитку онкологічних захворювань є досить багато. Більш детально про це можете дізнатись у свого лікаря. Але слід пам'ятати, що регулярні відвідування лікаря, регулярні обстеження свого організму та здача всіх необхідних аналізів вберегтись від негативних наслідків цієї хвороби. допоможе
     
  4. Marishka

    Marishka Пользователь

    Причин може бути дуже багато, від генетичних схильностей, до поганих звичок та екології, в якій знаходитеся.
     
  5. Малютка

    Малютка Пользователь

    Спадкові чинники грають основну роль у розвитку раку. Деякі люди у підвищеній зоні ризику. Також ризик раку збільшується із віком. Багато типів раку найчастіше діагностуються у людей віком понад 50 років. Але на жаль у такому віці організм погано переносить лікування і все закінчується погано для хворого. Тому, щоб уникнути такого на старості років, починаючи вже з 30 років рекомендують періодично проходити обстеження. У Києві є повноцінна клініка https://www.lissod.com.ua/ з діагностики та лікування раку, тому я вже звернулася до їхніх фахівців, щоб перевіритись.
    Ну і спосіб життя пора вже свій міняти на здоровіший, оскільки від куріння, алкоголю, а також поганого харчування та фізичної неактивності можна теж довести себе до онкології.
     

Поділитися цією сторінкою