Надійний забудовник

Тема у розділі 'Професійний розділ', створена користувачем Irakliy, 22 гру 2023.

  1. Irakliy

    Irakliy Пользователь

    Порадьте надійного забудовника, хочемо купити квартиру під Києвом
     
  2. Katalina

    Katalina Пользователь

    На мій погляд, зараз краще купувати квартиру у місті Ірпінь, воно має зручне розташування та всю необхідну інфраструктуру. Одним із найкращих забудовників є компанія Синергія, подивіться тут яка є у продажу однокімнатна квартира https://synergy-bud.com.ua/filter/1-komnatnye/ На сайті також зібрані всі актуальні пропозиції, тож Ви можете підібрати квартиру оптимальної площі із необхідною кількістю кімнат та зручним плануванням.
     
  3. xtools

    xtools Пользователь

    Зараз моя дитина росте, і я замислююся над покупкою квартири в новобудові для створення комфортного простору для неї. Які параметри слід враховувати при виборі житла від забудовника?
     
  4. Leonik

    Leonik Пользователь

    Заради такого району варто було зачекати! Декілька місяців тому я став щасливим власником квартири у новобудові https://build.kovalska.com/ район просто чарівний – тихий, спокійний, і водночас із розвиненою інфраструктурою. Тут все, що потрібне для комфортного життя: магазини, кафе, парки. Сам будинок від забудовника – втілення сучасних тенденцій у будівництві. Я впевнений, що тут моя сім'я і я будемо щасливими.
     
  5. Marishka

    Marishka Пользователь

    Так, від забудовника дуже багато залежить, тим більше в наш час. Серед надійних у Києві залишилося не так багато, тож одразу розглядали жк софія клубний від мартинова https://www.sofiya.ua/complex/jk-sofiya-klubniy детально. Виїжджали кілька разів до них на перегляди різних квартир за площею та плануванням. У результаті вибрали, як я вважаю, дуже вдалу двокімнатну квартиру на 50 квадратів з просторою кухнею за дуже доступні гроші і вже отримали ключі на руки.
     

Поділитися цією сторінкою