Де купити якісне тактичне спорядження?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Рамм, 22 сер 2023.

  1. Рамм

    Рамм Пользователь

    Мені потрібно допомогти брату, який зараз проходить службу і купити йому якісне тактичне спорядження. Ви не порадите, куди можна з цим питанням звернутися?
     
  2. Дефне

    Дефне Пользователь

    Можу порадити тобі ось цей магазин https://ukrarmor.shop/ua/ , де ти зможеш купити тактичне спорядження для військових . Моя подруга займається допомогою військовим і вони дуже часто замовляють там спорядження. Подруга каже, що там досить вигідне співвідноення якості та ціни, тож можна сміливо робити покупки.
     
  3. Ekaterinna

    Ekaterinna Пользователь

    Вам краще обрати великий магазин військторг
     
  4. Українець

    Українець Пользователь

    Рекомендую звернутися до військового інтернет-магазину Killa. Я особисто там придбавав камуфляжні костюми https://killa.com.ua/katalog/odezhda/kamuflyajnyie-kostyumyi/ . Був задоволений якістю. У них широкий вибір тактичного спорядження, і вони спеціалізуються на військовій амуніції. Впевнений, що ваш брат оцінить вашу турботу.
     
  5. Соня Тамарова

    Соня Тамарова Пользователь

    Зараз на ринку дуже великий асортимент такого одягу. Можна й на розпродажах пошукати.
     
  6. Cegox

    Cegox Пользователь

    Так, але краще обирати товари від наших українських виробників. Так можна обрати якісні речі за доступними цінами та підтримати наших виробників у такий складний для нашої країни час Я купив військові речі українського виробництва від Camotec, дуже задоволений. Якість тут відмінна та дуже великий асортимент товарів для військових та для людей, що обирають активний відпочинок. Заходьте в магазин та самі зможете переконатися.
     

Поділитися цією сторінкою