Лазерная эпиляция

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Андрей Богуш, 21 лют 2021.

  1. Андрей Богуш

    Андрей Богуш Пользователь

    Вважаю, що балувати своїх улюблених можна і потрібно. Бажання своєї улюбленої завжди сприймаю серьйозно і намагаюся її порадувати.Лазерна епіляція у Львові https://idermic.com.ua/service/lazerna-epiliatsiia-u-lvovi/ виявилася вигідною не тільки для неї, а й для мене тепер збори в літній період часу, займають в 3 рази меше часу, а дівчина відчуває себе впевненіше, розкутіше і щасливіше, так що подарунок вийшов ідеальним як на мене.
     
  2. aanastasia

    aanastasia Новичек

    Я раджу ващій дівчинці відразу пройти всі 10 процедур, так буде більше ефективності. Мені ось уже потрібно буде йти на 7-й сеанс, я дуже задоволена вже результатом!
     
  3. ЛенкаПогорелая

    ЛенкаПогорелая Пользователь

    Класна процедура - лазерна епіляція! Вона абсолютно безболісна, але найголовніше робити її у хорошого косметолога, щоб потім не було ніяких проблем. Особисто мені дуже сподобалася лазерна епіляція в салоні AVA Laser, що в нас в Івано-франківську. В який я вже зверталася не раз, починала робити ноги потім руки, зараз проходжу курс лазерної епіляції глибокого бікіні https://avalaser.if.ua/lazerna-epilyacziya-intymnoyi-zony-ivano-frankivsk/ спочатку записалася на повний курс, пройшла вже три процедури. Волосся стало рости повільніше, ніякого подразнення немає, шкіра гладенька і м'яка.
     

Поділитися цією сторінкою