Дом

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Андрей Богуш, 26 лют 2021.

  1. Андрей Богуш

    Андрей Богуш Пользователь

    Когда слышу слово дача, сразу представляю себе домик в деревне с садом и речкой рядом. Домик конечно же должен быть деревянным и уютным . Осуществить мою мечту мне помогла природа и эта компания https://wonder-wood.com.ua/ru/projects дома со сруба вышел просто идеальным. От него в восторге все мои друзья и знакомые, а в первую очередь я . Отдельная благодарность за камин и забор .
     
  2. AlexNag

    AlexNag Пользователь

    Мы вот тоже купили новую квартирку https://www.sofiya.ua/novostrojki-pod-kievom roll Но я если честно еще незнаю с чего начать делать в ней ремонт:/ Думаю, что теплый пол нам точно пригодиться...только вот незнаю по всей квартире наверное будет дорого его проложить, может только в ванной сделать?smile
     
  3. ЛенкаПогорелая

    ЛенкаПогорелая Пользователь

    Всім привіт, з чоловіком улітку купили дім за містом. По трохи там обустраюємся, але ще багато чого треба купити. Особливо для благоустрою, газонокосарка потрібна, ще тример для ялинок та декоративних кущів, чоловік ще каже що треба підмітальна машина, а наразі дуже важлива машина яка прибирає сніг. Куди краще звернутись?
     
  4. Dennis

    Dennis Новичек

    Ця машина називається снігоприбирач) ох ці жінки)
     
  5. Misha12

    Misha12 Пользователь

    Здрастуйте, ще торік електричний тример, кущоріз, газонокосарку, снігоприбирача і ще багато різної техніки на офіційному сайті виробника садової техніки
    Sequoia нам сусіди по дачі порекомендували цей сайт. Все, що ми купили, підійшло, і ця техніка справді просто незамінна для власників дачних ділянок або заміських будинків. У кого є своя ділянка - раджу зайти до них на сайт у них є все необхідне.
     

Поділитися цією сторінкою