Де можна притбати новий айфон?

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Upper, 19 вер 2023.

  1. Upper

    Upper Пользователь

    У нас незабаром день народження у доньки, і ми готуємося до її свята. Хочемо подарувати їй новий Айфон 15. Підкажіть, яку надійну, зручну та красиву модель телефону варто їй купити? На що звернути увагу?
     
  2. andresan

    andresan Пользователь

    Приймайте і від мене вітання! День народження дітей, це завжди велика подія! І мені здається вам варто разом вибрати для неї телефон, тому що покупка дорога, треба щоб телефон їй подобався.
     
  3. PolinaWest

    PolinaWest Пользователь

    Доброго дня всім. Ці телефони дійсно коштують дорого, але я б на вашому місці купував старішу модель телефону, вони й коштують дешевше будуть, але при цьому не менш якісні, ніж новинка.
     
  4. Викинг

    Викинг Пользователь

    Мені нещодавно і самому довелося шукати магазин, щоб купити якісний телефон, для сина на 18-річчя, знайшов класну модель Apple iPhone 15 https://allo.ua/ua/products/mobile/serija_smartfony-iphone_15_pro/ на 128GB пам'яті у магазині Алло, там і планую замовляти, але поки-що чекаю, коли він появиться у продажу.
    За порадою знайомих звернувся до цього інтернет-магазину де у розділі смартфони, знайшов ідеальний варіант для нас. І лишився дуже задоволений. Асортимент продукції такого типу у них у великій кількості та ціни не завищені.
    [​IMG]
     
  5. Lion

    Lion Пользователь

    Круто. Треба буде вже й собі новий тедефон замовити.
     
  6. Cegox

    Cegox Пользователь

    У магазині Fopi можна купити Айфон https://fopi.ua/apple-store/iphone вигідно, тому не зволікайте та обирайте. Тут не лише Айфони, але й телефони інших відомих брендів є. Можете порівняти характеристики та обрати саме такий телефон, котрий буде відповідати всім вашим вимогам. А магазин швидко доставить ваше замовлення про Україні.
     
  7. Nikki

    Nikki Пользователь

    StoreInUa - настоящий рай для тех, кто ищет бу айфон https://storeinua.com/apple-all-uk/apple-bu и другую технику Apple. Я купил свой смартфон здесь, и он работает как новый. Качество и цены поражают!
     
  8. Ofelia

    Ofelia Пользователь

    Подскажите, где можно купить айфон б.у. в хорошем состоянии?
     
  9. Nora

    Nora Пользователь

    Б/у айфоны в хорошем состоянии, недорого можно купить в магазине AppTown. Там есть новая техника и б.у. Также представлен широчайший ассортимент аксессуаров. Возможна покупка в кредит. Длительная гарантия, сервисное обслуживание.
     
  10. Lion

    Lion Пользователь

    Вживаний я би не брав....
     
  11. Nerpa

    Nerpa Пользователь

    Хочу себе купить в магазине «Технократ» iPhone 15 Pro , тут как раз есть все новинки и можно выбрать Айфон в желаемом цвете. Если собирались давно, но сомневались насчет покупки такого телефона, я очень советую. Мне понравился, имела возможность даже пользоваться некоторое время. Телефон у сестры одолжила. А теперь с уверенностью закажу себе.
     
  12. ARETTA

    ARETTA Пользователь

    В інетренті шукайте такі пропозиції
     
  13. Соня Тамарова

    Соня Тамарова Пользователь

    Та не проблема знайти самі пропозиції, бо їх реально є багато! Проблема в іншому криється - ціни на айфони не всюди адекватні і є ряд ресурсів, де вони взагалі дуже завищені. Тому варто обирати магазин для купівлі гаджета уважно, дивитись на умови покупки та на те, чи дають взагалі гарантію після придбання.
     

Поділитися цією сторінкою