Подарунок

Тема у розділі 'Хоббі', створена користувачем Гордеев Андрей, 8 лис 2023.

  1. Гордеев Андрей

    Гордеев Андрей Пользователь

    Я думаю подарувати дружині роздруковану нашу сімейну фотографію на великому полотні) Буде красиво та пам'ятно)) Не знаєте де можна замовити?
     
  2. Шухевич Яна

    Шухевич Яна Пользователь

    Ви можете замовити якісний друк вашої сімейної фотографії на великому полотні на сайті Art gifts https://art-gifts.com.ua/art-canvas/ Тут вас чекає широкий вибір різних розмірів полотен, якісних матеріалів і можливість вибору кращого ефекту для вашого фото. На цьому сайті ви знайдете все необхідне для створення неперевершеного подарунка. Вони гарантують високу якість друку, живі та насичені кольори, а також дбайливе відношення до кожного замовлення. Ваша дружина буде вражена цим унікальним подарунком, який залишить незабутнє враження.
     
  3. Misha12

    Misha12 Пользователь

    Ооо ну подарок классный, моя бы жена тоже такой оценила)) Возьму на заметку
     
  4. Natali4ka

    Natali4ka Новичек

    так, гарний подарунок
     
  5. Danka78

    Danka78 Пользователь

    Хочу поделиться своей радостью от великолепного подарка, который я получила – фен для волос. Если вы, как и я, ищете самый лучший фен для волос в Днепре, советую обратиться в местные магазины электроники и бытовой техники. Здесь я нашла огромный выбор фенов разных моделей и ценовых категорий.
    При выборе фена, как ни эксперт в этом деле, я обратилась к мнению продавцов, которые оказались очень отзывчивыми и помогли мне найти идеальный вариант. Также было полезно посмотреть отзывы и советы других женщин на форумах и в сообществах.
    [​IMG]
     
  6. annasmirnova

    annasmirnova Новичек

  7. BishopKaterina

    BishopKaterina Пользователь

    Я ще як варіант - можна купити пазл на подарунок https://orner.com.ua/ua/category/puzzles колись ще в моєму дитинстві це було непоганою забавкою - зараз вони знову актуальні, але можна вже замовити із власним малюнком, на вибір. Це і цікаво, і підійде у якості оригінального дарунку. Подивіться, магазин, до речі, чудовий і в них там є досить незвичні речі для подарунку із креативним дизайном. Раджу, погортайте їх каталог.
     
  8. Малютка

    Малютка Пользователь

    Я обычно заказываю картины по номерам тут - https://avstore.com.ua/pop-art У них отличные цены и большой выбор картин самых разных тематик, котороые смогут удовлетворить даже самого искушенного художника. Если и покупать картины по номерам в Одессе, то только у них. Кстати, быстрая доставка - отправляют в день оформления заказа. Удачных покупок!
     
  9. Titor

    Titor Новичек

    Класний подарунок, тому дякую за всі рекомендації! Думаю також замовити щось схоже.
     
  10. chaki

    chaki Новичек

    А ще можете подарувати дружині ось такий https://dobralama.com.ua/pled-s-rukavami-iz-mikrofibri-bejeviy плед з рукавами. Це просто знахідка для зимових вечорів! М'який, приємний, теплий. Просунувши руки в рукава можна спокійно займатися будь-якими диванними справами-пити чай, клацати пультом, в'язати і так далі. Навіть наші котики зацінили плед з рукавами!
     

Поділитися цією сторінкою