Что подарить на День матери?

Тема у розділі 'Хоббі', створена користувачем kristinna, 14 тра 2023.

  1. kristinna

    kristinna Новичек

    У кого какие идеи? Подумываю купить пижаму или что-то из косметики.
     
  2. teddy25

    teddy25 Новичек

    Можу порадити зробити якусь брендовану річ з особливою картинкою, яка важлива для вас і для неї. Я на день народження подрузі не знала що подарувати, ось тут знайшла футболки з принтами, мені дуже сподобалась така ідея і я замовила, подруга теж зацінила. Щось особливе і одночасно просте і корисне. Ну це як варіант https://trutape.com.ua/gotovi-vyroby/futbolky-z-pryntom
     
  3. Столяр Иван

    Столяр Иван Пользователь

    У меня мама увлечена вязанием. Это может как-то повлиять на выбор подарка?
     
  4. Соня Тамарова

    Соня Тамарова Пользователь

    Ну само собой что да! По другому и быть не может! Если человек чем-то увлечён, то конечно же ему лучше что-то дарить полезное для его увлечения. Тогда и радости вы получите гораздо больше от такого презента! Я своей маме так и подбирала подарок. Она любит вязать и я ей новые спицы Addi Novel № 3.0 мм 60 см купить в интернет-магазине https://ariadnafilati.com.ua/spicy решила. Такие ей точно пригодятся для вязания новых оригинальных вещей
     
  5. Swetlanka

    Swetlanka Пользователь

    Теж зараз думаю над ідеєю подарунка, але поки що щось нічого не лізе в голову.
     
  6. Yarina

    Yarina Пользователь

    А як вам така ідея для подарунка – сімейна фоторамка з фото всіх рідних? Я ось теж думала, що можна подарувати мамі на день народження. Знайшла сайт з різними ідеями, мені сподобався варант із рамкою. Ще хочу зробити фото кожного члена сім'ї, трохи у фотошопі обробити, щоби були всі поруч на знімку. Як вважаєте, сподобається мамі такий подарунок?
     
  7. irinabelaya86

    irinabelaya86 Пользователь

    День матери - це чудова нагода виразити свою вдячність і любов до матері. Особливий подарунок може виявити вашу турботу і повагу до неї. Ось декілька ідей:
    1. **Особистий подарунок:** Розгляньте подарунки, які показують вашу увагу до її хобі, інтересів або потреб. Наприклад, якщо вона цінує моменти релаксації, може варто подарувати їй книгу, ароматерапійний набір або квитки на спа-процедури.
    2. **Подарунки для зручності:** Подаруйте щось корисне, що полегшить її повсякденність, наприклад, смарт-пристрій для кухні, розумну підкладку для телефону або високоякісну кавоварку.
    3. **Подарунки ручної роботи:** Власноруч виготовлений подарунок завжди має особливий шарм. Це може бути рукодільна вироби, малюнок, скрапбук чи альбом із спогадами.
    4. **Подарункові набори:** Розгляньте можливість скласти набір з улюблених предметів чи продуктів - косметики, чаю, кави або набору для манікюру.
    5. **Подарунок часу:** Ніщо не цінується так, як спільний час. Можливо, подаруйте квитки на концерт, спектакль або запропонуйте провести день разом, влаштувавши пікнік або прогулянку.
    Головне - виявити свою любов і вдячність матері. Обравши подарунок, який відображає її уподобання та особистість, ви зробите цей день для неї незабутнім.
     

Поділитися цією сторінкою