Стол для сада

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Андрей Богуш, 9 лип 2023.

  1. Андрей Богуш

    Андрей Богуш Пользователь

    Привет, друзья. Искал себе недавно хороший столик в сад, чтобы вечерком присесть и выпить кофейку на природе. Увидел у соседа хороший столик и спросил где он его купил. Он посоветовал сайт - https://daddy-store.com.ua/ . Говорит мне, что лучше я не найду по цене и качеству. Я зашел посмотрел и выбрал себе хороший столик, даже лучше чем у соседа. Спасибо
     
  2. amaksimova

    amaksimova Пользователь

    Ну для сада придётся подбирать максимально устойчивой материал, вот недавно статью читала https://worldnews.com.ua/ukraine/yak-obrati-kuhonnij-stil-poradi-ta-rekomendatsiyi.html про особенности выбора кухонных столов и там для кухни нужны антивандальные покрытия, а для сада это же ещё намного серьезнее надо что-то подбирать.
     
  3. Калинка

    Калинка Пользователь

    Я теж шукаю меблі для сада. Хочу купити на наступний сезон меблі. Може зараз дешевше можна це зробити?
     
  4. Спанч Боб

    Спанч Боб Пользователь

    Я на замовлення такі меблі купував пару років потому
     
  5. quinnyharley

    quinnyharley Пользователь

    Садові меблі краще брати в нормальних м агазинах, уважно дивитися на те, хто виробник та з яких матералів виготовлені меблі. Я знайшла класний стіл для саду на сайті https://dim-interior.com.ua/sadovi-mebli/stoly-ua Обрала столик до шезлонга California Woodsun з натурального дуба. Він чудовий, міцний та виглядає дуже стильно. Я задоволено цією покупкою.
     

Поділитися цією сторінкою