Англійська для дітей

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Laska, 10 тра 2023.

  1. Laska

    Laska Пользователь

    Всім привіт! Моя донька навчається у першому класі, хочу її записати на заняття до репетитора з англійської. Як вважаєте, буде результат? Що можете порадити?
     
  2. Gaga

    Gaga Пользователь

    Безумовно, вивчення англійської мови в ранньому віці має масу переваг, діти краще сприймають нову інформацію, їм значно легше дається вимова незнайомих звуків і вони швидше досягають хороших результатів. Єдине, багато в чому все ще залежить від педагога. Особисто від себе можу порадити Гречану Юлію Миколаївну, має великий практични досвід. Тут https://english-for-kids.com.ua/ заняття проходять в онлайн режимі цікаво та легко у невеликій групі, дочка із задоволенням вивчає мову та за півроку змогла досягти певних успіхів. Отже, спробуйте все одно перше заняття - абсолютно безкоштовне.
     
  3. ira19840

    ira19840 Пользователь

    Краще вивчати мову з репетитором.
     
  4. Спанч Боб

    Спанч Боб Пользователь

    А де можна дитячі книжки англійською купити для навчання? Бажано в паперовому вигляді
     
  5. quinnyharley

    quinnyharley Пользователь

    А які саме книжки вам потрібні? Є автор, може назва? Я бачила багато дитячих книжок англійською https://www.britishbook.ua/catalog/detskaya-khudozhestvennaya/ в інтернет-магазині Брітішбук. Але для того, щоб конкретно щось обрати, то треба знати що шукати. Але якщо ви просто шукаєте щось дитині почитати, то в Брітішбук ви знайдете цікаві кижки на будь-який вік.
     

Поділитися цією сторінкою