Строительные смеси

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем ValikNikitin, 6 тра 2020.

  1. ValikNikitin

    ValikNikitin Пользователь

    Форумчане. Подскажите, где у нас в Киеве занимаются изготовлением готовых строительных смесей? Мне нужно ложить простенки в доме, а цемент месить как-то не хочется.
     
  2. Леонидия

    Леонидия Пользователь

    Возьмите в аренду бетономешалку и не будет так затруднительно делать раствор, хотя помахать лопатой будет полезно для здоровья и укрепления спинных мышц.
     
  3. Astarot

    Astarot Пользователь

    Я когда занимался строительством своего дома, то брал в аренду бетономешалку, даже хотел купить свою чтобы сэкономить, но хорошо, что в прошлом году мне друг посоветовал заказать готовый раствор вот здесь https://lidertrans.com.ua/produkcija/rastvory/ , скажу вам, это гораздо дешевле получается и удобнее, главное подготовить место для выгрузки раствора.
     
  4. LokyLafeyson

    LokyLafeyson Пользователь

    Я уже давно не занимаюсь готовкой раствора своими руками, стал заказывать с доставкой на дом, зачем если есть такая услуга.
     
  5. dundich

    dundich Новичек

    Согласна на все сто, покупать уже готовый раствор цемента намного удобнее, надежнее, а в итоге еще и дешевле. Сами недавно для строительства нашего загородного дома бетонные и цементные смеси уже готовые вот у этой компании https://www.momotbeton.com.ua/ru/catalog/rastvor-cementnyj/ покупали с доставкой на место.
     
  6. Aktivst

    Aktivst Пользователь

    Ми самі готуватимемо будівельні суміші, так обійдеться на порядок дешевше. Шукаємо, де в Києві закупити цемент та пісок. Хто може підказати, де краще замовляти?
     
  7. Irakliy

    Irakliy Пользователь

    Ви краще напряму до постачальника зверніться. От наприклад у фірмі "ЕРАЛІС" продається цемент та пісок в мішках https://eralistexno.com.ua/pesok.html Купити будівельні матеріали тут можна у будь-якому обсязі, при цьому ціни на матеріали в них мінімальні. Переглянути повний каталог товарів, які пропонує компанія можете на їх офіційному сайті. Співпрацювати із ними вигідно, ми вже й самі в цьому переконалися.
     
  8. Jiyliya598

    Jiyliya598 Пользователь

    А мені потрібно купити цемент, як обрати виробника?
     
  9. Sovynja

    Sovynja Пользователь

    Що стосується питань будівництва, то для ефективного будівництва потрібно чимало різних будівельних сумішей, вони повинні бути тільки якісними. Пропоную вам зайти на сайт компанії cemark.ua, вони пропонують якісні будівельні суміші та цемент власного виробництва. На сьогодні компанія посідає перше місце в Україні по продажу цементу та будівельних сумішей.
     

Поділитися цією сторінкою