Порадьте смартфон

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Leonik, 5 тра 2023.

  1. Leonik

    Leonik Пользователь

    Привіт усім! Мені потрібна допомога з вибором смартфона. Я необізнаний в цьому питанні і не знаю, на що звернути увагу. Чи можете ви підказати, які основні характеристики варто враховувати при виборі смартфона? Чи є якісь функції, які є обов'язковими для сучасних смартфонів? Буду вдячний за вашу допомогу!
     
  2. Torro

    Torro Пользователь

    Я бачу, що ти шукаєш поради щодо вибору смартфона. Я багато років користуюся різними моделями і маю певний досвід у цьому питанні. Основні речі, на які варто звернути увагу, це процесор, ОЗП, внутрішня пам'ять та якість камери. Також важливо врахувати операційну систему та її оновлення. Зараз популярні моделі від Apple, Samsung, Xiaomi. Якісні смартфони забезпечують швидку роботу, гарну якість зображень та багато інших функцій. Якщо є питання, задавай, радий допомогти!
     
  3. Leonik

    Leonik Пользователь

    Дякую за відповідь! Я зрозумів, що варто звернути увагу на процесор, ОЗП, внутрішню пам'ять та камеру. Але так багато моделей на ринку, що мені зробити вибір? Чи можете ви порекомендувати якусь конкретну модель, яка була б бюджетною, але мала б досить хороші характеристики? Буду вдячний за вашу допомогу!
     
  4. xtools

    xtools Пользователь

    Привіт! Я з радістю допоможу тобі з вибором смартфона. Зараз ринок переповнений різними моделями, і я хотів би рекомендувати тобі подивитися на смартфони Xiaomi https://zhuk.ua/smartfoni-xiaomi/ вони пропонують великий вибір моделей з різними ціновими категоріями, але при цьому з високими технічними характеристиками.

    Я б рекомендував тобі звернути увагу на модель Xiaomi Redmi Note 10 Pro. Вона має потужний процесор Snapdragon 732G, 6 або 8 гігабайт оперативної пам'яті, великий дисплей з роздільною здатністю Full HD+ та чудову камеру з розширенням 64 мегапікселів. Крім того, вона має велику батарею ємністю 5020 мАг, що забезпечує тривалу автономну роботу.

    [​IMG]
     
  5. ira19840

    ira19840 Пользователь

    На мою думку, найкращі смартфони на даний момент - це Apple iPhone, а модель можна підібрати в залежності від вашого бюджету. Чим новіша модель, тим кращі характеристики. Можете подивитися асортимент та ціни на iLounge https://ilounge.ua/catalog/Apple-iPhone всі моделі є в наявності, вся продукція оригінальна.
     
  6. kalinkaaaaa

    kalinkaaaaa Пользователь

    А я айфон думаю брати собі . Варто ?
     
  7. nekrasovaaaa1234

    nekrasovaaaa1234 Пользователь

    Супер, звичайно беріть, вони з роками не втрачають своєї популярності та затребуваності. Але тоді я вам раджу почекати iPhone 15 . Почитайте про нього https://fopi.ua/apple-store/iphone/iphone-15 . Ви не пошкодуєте, якщо дочекаєтесь все-таки його виходу.
     
  8. Danka78

    Danka78 Пользователь

    Я в думках про покупку нового смартфону і не можу визначитися. Знаю, що ринок мобільних пристроїв постійно змінюється, і найкращий вибір може залежати від багатьох чинників. На даний момент мене особливо цікавить вихід нового iPhone 15, про який говорять на всіх форумах https://rozetka.com.ua/ua/news-articles-promotions/promotions/224992_info_apple/ Очікується, що його презентація відбудеться 12 вересня, і я дуже хотіла би дізнатися більше про цю модель.
    [​IMG]
     
  9. Столяр Иван

    Столяр Иван Пользователь

    Окрім самого смартфона потрібно ще й павер банк додатково купувати про всяк випадок
     
  10. Соня Тамарова

    Соня Тамарова Пользователь

    Ой не кажіть! Я так само бачу, що мені павер банк потрібен. Ніби батарея на новому смартфоні тримає добре, але й її може бути недостатньо в тих випадках, якщо почнуть світло вимикати... Тому напевно що батарея мобільна точно має бути про всяк випадок. Тільки от ще не вирішали я, яка саме. Наразі по характеристикам мені ось ця від Xipin подобається
    [​IMG]
     
  11. Nikki

    Nikki Пользователь

    StoreInUa - мой надежный помощник при выборе нового iPhone https://storeinua.com/apple-all-uk/iphone. Здесь я нахожу не только самые актуальные модели, но и привлекательные акции. Процесс покупки прост и удобен, а качество товаров на высшем уровне.
     

Поділитися цією сторінкою