Бензиновий генератор

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем xtools, 24 січ 2023.

  1. xtools

    xtools Пользователь

    Всім привіт! Мені потрібний бензиновий генератор, щоб коли відсутня електроенергія, користуватися своєю побутовою технікою. Який порадите купити? Буду вдячний за будь-яку інформацію.
     
  2. Leonik

    Leonik Пользователь

    Бензин зараз не дешевий, тому коли я собі обирав бензиновий генератор, враховував його розхід за годину й обрав дуже економічний варіант, який витрачає за годину лише 1.5 літрів бензину, все це завдяки, тому що він інверторний, і можна регулювати швидкість обертання ротора. Звичайний бензиновий генератор має розхід палива 2.5л за годину роботи.
     
  3. xtools

    xtools Пользователь

    Ось мені також потрібний такий, що спалює не дуже багато бензину. Можеш мені уточнити, якої саме моделі ти купував собі інверторний генератор, та в якому магазині? Завчасно вдячний!
     
  4. Leonik

    Leonik Пользователь

    Мені знайомий порадив інтернет-магазин Intstyle https://intstyle.com.ua/ua/tovari-d...r/generator-benzinovij-konner-sohnen-ks-6500c оскільки в ньому професійні менеджери допомагають підібрати потрібний генератор, і враховують усі побажання. Я хотів такий, щоб менше витрачав бензину, і мені такий запропонували, за що вдячний.

    Купив я собі інверторний генератор бензиновий 5.5 кВт Konner Sohnen KS 6500C, ціна його 46 494 гривні, нещодавно вона була вища, зараз в магазині на генератори знижки. Як я вказував раніше, він витрачає всього 1.5 літрів бензину в годину. В ньому мені подобається все, починаючи з його дизайну, закінчуючи тихою роботою та економічністю.

    [​IMG]
     
  5. veronilima

    veronilima Пользователь

    Мне нужен электрогенератор на 5 квт, где выбрать и какой лучше купить?
     
  6. niksa

    niksa Пользователь

    Покупали себе генератор 5 квт https://a-trade.com.ua/catalog/generatory/moschnostgeneratora-5spkvt в этом магазине, но вы сможете подобрать для себя с необходимой мощностью, так как выбор тут большой. Существуют разные виды генераторов, включая бензиновые, дизельные, газовые и солнечные. Каждый из них имеет свои преимущества и недостатки, потому обязательно изучайте описание.
     
  7. lisadi222

    lisadi222 Пользователь

    Как определить необходимую мощность генератора для своих потребностей? Какие факторы следует учесть при выборе?

     
  8. Torro

    Torro Пользователь

    Доброго времени суток! В Украине существует множество вариантов для выбора надежного генератора. Перед покупкой я рекомендую провести исследование рынка и сравнить различные бренды и модели. Обратите внимание на генераторы Grupel https://ignispower.com.ua/ru/ Их генераторы изготовлены из высококачественных материалов и обладают долговечностью. Кроме того, у них есть различные варианты мощности, чтобы соответствовать потребностям каждого клиента.
     
  9. ira19840

    ira19840 Пользователь

    Рекомендую выбирать что-то из этих производителей https://dgg.com.ua/ru/benzinovye-generatory/honda-5-5-kvt/ У нас Хонда на 5,5 квт, полностью хватает, выручает во время отключения электроэнергии. И по качеству его работы нет никаких вопросов, удобный, не шумный.
     
  10. Jiyliya598

    Jiyliya598 Пользователь

    Я думаю, що питання покупки нового генератора є дуже актуальним сьогодні, тому зараз розглядаю варіант купівлі генератора.
     
  11. nekrasovaaaa1234

    nekrasovaaaa1234 Пользователь

    Я себе совсем недавно решила у них купить бензогенератор https://am.ua/generatory-ru/benzinovye/ . Вы можете ознакомиться с их предложением, возможно и себе там подберете отличный вариант на покупку . Я прям очень довольна в итоге осталась своим приобретением, теперь жду зиму .
     
  12. kalinkaaaaa

    kalinkaaaaa Пользователь

    Генератор в данный момент максимально полезная и нужная вещь . Мы тоже думаем о покупке .
     
  13. Sovynja

    Sovynja Пользователь

    Підтримайте якість та ефективність роботи вашого інструменту з високоякісними витратними матеріалами. Інтернет-магазин https://kwitka.com.ua/ пропонує вам широкий вибір аксесуарів та запчастин від провідних виробників. Ви зможете підібрати все необхідне для вашого інструменту в одному місці. Також, магазин запропонує широкий вибір генераторів, а менеджери допоможуть обрати відповідну модель для дому чи роботи.
     
  14. Мирт

    Мирт Пользователь

    Конечно же лучше сейчас делать такие покупки, потому что цены на генераторы относительно невысокие. Посмотрите вот тут на генераторы https://etsenergy.store/ и Вы сами увидите, что дешевле даже смысла нет искать. В этом магазине наиболее приятные на них сейчас цены.
     

Поділитися цією сторінкою