Вибір електромобіля

Тема у розділі 'Професійний розділ', створена користувачем DontLOL, 1 лип 2023.

  1. DontLOL

    DontLOL Пользователь

    Враховуючи нещодавне підвищення вартості пального - вирішив придбати недорогий електромобіль для поїздок в межах міста. Порадьте щось - "варте уваги".
     
  2. Leader

    Leader Пользователь

    Рішення - правильне, але, як на мій погляд, потрібно було задуматись над придбанням електромобіля - ще до подорожчання пального, зараж значно збільшиться попит, а з ним і вартість електромобілів. Для поїздок в межах міста, є багато пристойних варіантів, все залещить від ваших фінансових очікувань. З лідерів на нашому ринку - Nissan Leaf, Volkswagen e-Golf... Ось тут http://s3xycars.com.ua/ більш детальна інформація про особливості вибору електромобіля.
     
  3. VitalikPetrenko

    VitalikPetrenko Новичек

    дуже дякую за рекомендацію
     
  4. Nerpa

    Nerpa Пользователь

    Багато хто зараз пересідає на електромобілі. Але треба надійну машину брати.
     
  5. Lion

    Lion Пользователь

    Мене завжди подобались Macan від Porsche https://dealer.porsche.com/ua/kyivairport/uk-UA/Model-Pages/Macan , а зараз вже доступні повністю електричні ці спортивні машини. От добре, що я в минулі роки не купив бензиновий, зараз точно націлений купувати такий електричний позашляховик. Салон тут відрізняється, але це й не дивно. Тут інша цифрова панель приладів і великий вигнутий екран. Але в цілому дизайн такий, який впізнають та дуже цінують цінувачі цього авто бренду.
     
  6. Столяр Иван

    Столяр Иван Пользователь

    Зараз на електро всі мої знайомі пересіли вже. Ще я планую, але не знаю, яку машину взяти.
     
  7. Cegox

    Cegox Пользователь

    А я не хочу електромобіль, оскільки живу за містом. Будуть проблеми з підзарядкою. Собі обрав Вольво В60 Крос Кантрі , задоволений. Машина топова, мені дуже подобається, часто їжджу по бездоріжжі, вона чудово показує себе навіть на глибокому снігу. У місті складніше, адже довга і широка, розігнатись складно, хоч сама машина класна. Для маневру їй потрібне місце, чого в умовах міського руху просто немає.
     

Поділитися цією сторінкою