Автозапчастини

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Ivan56, 28 лют 2023.

  1. Ivan56

    Ivan56 Пользователь

    Чуваки, хто хоче замовляти щось на цьому сайті https://motozilla.com.ua/ua/ от реально дуже рекомендую це робити. Нещодавно замовлял тут запчастини до мотоблоків - дуже якісні. От чесно, я по місту у себе пробігав всі магазини, але найякісні дійсно у них. Та ще й прийшли швидко. До речі, ви як і я можете вхопити їх по знижці. Тут головне частенько на сайт заходити. Тож, від душі раджу.
     
  2. quinnyharley

    quinnyharley Пользователь

    Є масляні фільтри на Лексус? Шукаю вже місяць - не можу знайти по магазинам
     
  3. Спанч Боб

    Спанч Боб Пользователь

    Дивно, а в якому місті ви живете, що немає де купити фільтр на авто? Взагалі-то, є багато місць, де можна придбати масляний фільтр для Тойоти, такі як автомобільні магазини, інтернет-магазини або дилерські центри. Важливо знайти надійного постачальника, який пропонує якісні запчастини. Ось вам фільтр масляний 04152-YZZA1 Toyota Camry 40, Camry 50, Camry 70, RAV4, Avalon, Lexus ES 350, GS 300h, RX 300, RX 350, RX 450h на сайті Тяга - все є в наявності.
     
  4. танюша28

    танюша28 Активный пользователь

    Перед покупкою вивчали репутацію магазина. Відгуки про поліуретанові сайлентблоки від Polypro є дуже позитивними та свідчать про високу якість продукції та рівень обслуговування. Якщо ви шукаєте надійні та якісні сайлентблоки для свого автомобіля, то Polypro - гідний вибір.
     

Поділитися цією сторінкою