Корм для животных

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем recingx, 19 лют 2023.

  1. recingx

    recingx Пользователь

    Где предпочитаете прибретать корм для своих любимцев?
     
  2. Xion

    Xion Пользователь

    Корм оптимил для собак https://pets.ua/ru/sukhojj-korm-dlja-sobak/optimeal-dog-dry/gipoallergennyjjj Сухой корм для собак Optimeal (Оптимил) поможет домашнему любимцу не только быть сытым, но и удовлетворит все остальные его потребности. Это питание класса холистик в Украине, а поэтому имеет высокое качество.
     
  3. Nerpa

    Nerpa Пользователь

    А хто у вас: котик чи кішка? Зараз корм подорожчав на жаль...
     
  4. Lion

    Lion Пользователь

    У мене собака, пустун і активний дворовий пес. Але не дивлячись на його безпородність я завжди дбаю про нього і купую якісний сухий корм для собак https://shop.club4paws.com/category/sobaki/goduvannia/sukhi-kormi з різними смаками. Особливо йому до вподоби курка та кролик. Кожний вид корму - це збалансоване та повнораціонне харчування для дорослих собак та цуценят, розроблений за спеціальною формулою. Наші вміють робити найкраще! То український бренд!
     
  5. Софья1232

    Софья1232 Новичек

    Я нашла возле дома зоомагазинчик, там и цены приемлимые. Туда и хожу по корм.
     
  6. Мирт

    Мирт Пользователь

    А безопасно ли делать такие покупки в интернете? Потому что я немного в этом сомневаюсь... Хотя вот смотрю, что сухой корм для собак Josera https://zooleader.com.ua/ru/488-josera-yozera в целом стоит относительно недорого - что можете про этот корм вообще в целом сказать?
     
  7. Kostik

    Kostik Новичек

    В зоомагазине я нашел все, что нужно для кормления и ухода за моими питомцами, покупка прошла без проблем и очень удобно https://petomnia.com.ua/ua
     
  8. Привіт усім! Хочу поділитися з вами своїм досвідом покупки корму для домашніх тварин. Останнім часом я замовляю корм через інтернет-магазин Westmix https://www.westmix.com.ua/ . Вони пропонують широкий асортимент кормів для різних видів тварин за дуже привабливими цінами. Корми високої якості, і мої тварини завжди залишаються задоволені. Також хочу відзначити зручність доставки та хороше обслуговування клієнтів. Рекомендую спробувати!
     

Поділитися цією сторінкою