Перевод денег

Тема у розділі 'Реклама', створена користувачем Раиса Дубарь, 30 вер 2022.

  1. Раиса Дубарь

    Раиса Дубарь Пользователь

    Порекомендуйте банк для перевода денег из Чехии в Украину?
     
  2. Ивана Гупало

    Ивана Гупало Пользователь

    Можливо вам підійде сервіс швидких переводів як переказати гроші з чехії в україну мінуси: для збільшення лімітів потрібно пройти верифікацію, не доступне надсилання грошей з України, Росії, немає бонусів за реєстрацію облікового запису, немає реферальної та партнерської програми.
     
  3. Арменчик

    Арменчик Пользователь

    Главное, чтобы карта была подходящая.
     
  4. ЛилЁк

    ЛилЁк Пользователь

    Тут же не просто карта важна, тут нужно обращать внимание еще и на курс, разницу при зачислении и тд. Как вариант, можно попробовать воспользоваться платежным сервисом www.mastercard.ua , карты есть уже у всех, мне кажется. Это действительно удобный сервис и при наличии валютной карты вообще не будет проблем с переводом и зачислением, независимо с какой валюты и откуда будет зачисление. Я давно уже выбрала для себя долларовую карту мастеркард и очень довольна.
     
  5. HiK23

    HiK23 Новичек

    Я б радив вам дізнатися більше про міжнародні системи електронних платежів. Їх є багато і умови користування у всіх різні і тут кожному потрібно самостійно обирати по своїм запитам. Звісно ж, є ТОП електронних платіжних систем серед яких Apple pay та Google Pay, та вони не єдині. Особисто для себе я обрав WISE - вона стала досить популярної в Україні за останній час, бо має досить низькі комісії і дуже зручна у використанні, бо має мобільний додаток. Та вам обирати, що підійде саме вам ;)
     

Поділитися цією сторінкою