Вагітність і як до неї підготуватися

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Леонидия, 7 гру 2022.

  1. Леонидия

    Леонидия Пользователь

    Я вагітна, але для нас з чоловіком ця новина виявилося дуже несподіваною, тому що ми тільки вели розмови з приводу ляльки, але ніяких дій не робили, завжди оберігалися. Але тепер життя зміниться і я хочу знати, до чого готуватися, як мій організм, тіло буде змінюватися і як буде розвиватися мій малюк?
     
  2. Лилия Юрина

    Лилия Юрина Пользователь

    Ну по-перше вітаємо вас, вагітність це найпрекрасніша пора для кожної жінки. Зараз ваше завдання вести здоровий спосіб життя, кинути всі погані звички. якщо вони є, мається на увазі алкоголь, куріння. І найближчим часом стати на облік до лікаря гінеколога
     
  3. Barbira

    Barbira Пользователь

    Вагітність міняє життя жінки і кожен місяць вагітності для жінки буде різний, якщо знати все про симптоми і зміни в цей період, то все що з вами буде відбуватися не будуть у вас викликати страх і занепокоєння. Також важливо знати все про свою дитину, як вона живе, росте і розвивається в утробі. Все про це можете почитати на сайті Hipp https://www.hipp.ua/vagitnist/kalendar-vagitnosti/
     
  4. GannaShvec

    GannaShvec Пользователь

    Прекрасна пора, якщо не брати до уваги токсикозу, набряклості кінцівок, болю в спині і інших супутників вагітності.))) Але часто в молодому віці вагітність проходить легко, без всяких складнощів. Читайте більше інформації, зараз в інтернеті багато різних статей на тему вагітності,пологів.
     
  5. nekrasovaaaa1234

    nekrasovaaaa1234 Пользователь

    Мене теж зараз бентежить це питання . Буду мати на увазі всі поради .
     
  6. kalinkaaaaa

    kalinkaaaaa Пользователь

    Мені свого часу при зачатті дуже допоміг ось їхній календар овуляції https://www.elevit.com.ua/uk/ovulation-calendar/ - це точний розрахунок зачаття дитини. Та й загалом я багато в чому зверталася до цього сайту, у них представлено безліч статей корисних для планування, ведення та періоду після пологів.
     

Поділитися цією сторінкою