Купити механічну клавіатуру

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Мотя, 25 лис 2022.

  1. Мотя

    Мотя Пользователь

    Хочу купити нову нормальну механічну клавіатуру, купив дешеву бездротову, але в ній огидний сигнал, так ще й кнопки клацають так, ніби я на друкарській машинці працюю. Можливо, хтось нещодавно купував хорошу нову клаву? Поділіться що взяли.
     
  2. Jefrik

    Jefrik Пользователь

    Наразі багато брендів ігрових виробників девайсів не вирізняються якістю, все йде більше на програмному рівні, допилювання так би мовити. А матриця практично у всіх однакова. Але коли берете вже клавіатури понад 2 тисячі, там уже різниця суттєва.
     
  3. Мотя

    Мотя Пользователь

    І які ж ігрові клавіатури варто розглядати тоді? Мені не шкода за хорошу клавіатуру і 3-4 тисячі віддати, аби вона приємно натискалася, не шуміла. Бо коли я сиджу і програмую, мене дуже напружує звук клавіш, що стукають.
     
  4. Jefrik

    Jefrik Пользователь

    Наприклад, можна розглянути або Hator, або HyperX, ну або Asus. Якщо вибирати за відгуками і взагалі за комфортністю, то прекрасний варіант будуть ігрові клавіатури https://www.3ona51.com/ua/gaming-keyboards/ модель HyperX Alloy Elite 2. Її механічна матриця, є еталонною. Комфортність натискання на клавіші не передати, потрібно спробувати тільки. В ідеалі сходити б вам у магазин, трохи її поклацати і тоді ви звідти без неї точно не підете. Я собі взяв її через 3ona51, натішитися вже 3 місяць не можу.
    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою