Проблема з зарядним пристроєм

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем PetrKorablev, 9 лис 2022.

  1. PetrKorablev

    PetrKorablev Пользователь

    Чи може бути проблема в Макбуке через зарядний пристрій? Справа в тому, що ніколи повністю не заражає і довго йде процес зарядки.
     
  2. Astarot

    Astarot Пользователь

    А зарядка рідна? Чи змінювали? Скільки ноутбуку та що за модель? Це все дуже важливо, і звичайно через погану зарядку може погано працювати Макбук.
     
  3. ValikNikitin

    ValikNikitin Пользователь

    Ні, нову в мене вкрали в поїзді, тож я знайшов на ОЛХ давно, напевно, рік тому. Користуюся своъм Маком вже чотири роки.
     
  4. LokyLafeyson

    LokyLafeyson Пользователь

    Якщо правильно користуватися батареєю, то її вистачає років на п'ять, а потім вона зноситься, ніколи не буде повністю заряджатися і тримає максимум 30-40 хвилин. У мене так було зі старим ноутом. На новому я правильно заряджаю ноут - як тільки 100%, одразу відключаю зарядку, це дуже важливо. В ідеалі варто спробувати нову зарядку, адже вона коштує набагато дешевше, ніж АКБ. Подивіться ось тут https://cma.ua/uk/zaryadnye-ustrojstva-dlya-macbook
     
  5. Wesa1

    Wesa1 Новичек

    Просто замовив повербанк https://phonedepot.com.ua/powerbanks/ для планшета з PhoneDepot і я просто захоплений! Цей повербанк має неймовірну ємність, і я можу заряджати свій планшет навіть під час подорожей. Він легкий і зручний для перенесення, так що я завжди можу мати запасну енергію при собі. Велике спасибі PhoneDepot за такий класний продукт!
     

Поділитися цією сторінкою