Пуско-зарядні пристрої у Вінниці

Тема у розділі 'Балка', створена користувачем Zlata, 18 жов 2022.

  1. Zlata

    Zlata Пользователь

    Привіт. Задалася темою придбати пуско-зарязний пристрій для свого авто. Тої зими траплялися невдалі ранки перед роботою, коли авто ну ніяк не можливо було завести, в цьому році не хочу повторити помилку.
     
  2. Torro

    Torro Пользователь

    Пуско-зарядні пристрої дуже гарна річ взимку. Мені також прийшлося купити негайно, повністю сів акумулятор на Х6 ПЗУ доставили швидко. Завів із першого разу. Як написано в інструкції. Відмінна річ.
     
  3. ZOYA

    ZOYA Пользователь

    Відмінний помічник у дорозі, виручав нас неодноразово. Допомагає коли потрібно "прикурити" і своє та сусідське авто. Також беру його з собою, коли їду на мотоциклі в подорож – про всяк випадок)
     
  4. АнгелинаСток

    АнгелинаСток Пользователь

    В далеку дорогу особливо взимку не варто виїжджати без цього пристрою. Ми подорожували 3 місяці назад за кордон на своєму авто, так пуско-зарядний пристрій став для нас головною річчю в дорозі. Ми собі брали модель ПЗУ YATO YT-8305 , пристрій сумісний з більшості видами акумуляторів для транспортних засобів:: AGM, свинцево-кислотними (WET), GEL і багатьма іншими. Модель працює від однофазної електромережі з напругою 220 Вольт. Якщо вас зацікавило, можете в Алло https://allo.ua/ua/vinnicja/zarjadnye-ustrojstva-dlja-avtomobiljnych-akkumuljatorov/ подивитися каталог. Пуско-зарядні пристрої у Вінниці тут по найкращій ціні, думаю ви тут оберете те що потрібно.
    [​IMG]
     
  5. Dmitriy1990

    Dmitriy1990 Новичек

    Така річ у господарстві завжди стане в нагоді
     

Поділитися цією сторінкою