Магазини агротехніки

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем xtools, 27 чер 2022.

  1. xtools

    xtools Пользователь

    Привіт! Хто зіштовхувався нещодавно з вибором сільськогосподарської техніки?
    Відгукніться, дайте пораду. Хочемо придбати для фермерського господарства с/г техніку та обладнання.
    Які онлайн-ресурси порадите для перегляду якісного асортименту? Буду вдячний.
     
  2. lisadi222

    lisadi222 Пользователь

    Доброго дня. Мені здається, краще б ви уточнили, що саме вас цікавить з такої техніки: трактори, мотоблоки, комбайни...? Легше було б щось радити вам.
     
  3. xtools

    xtools Пользователь

    Слушна порада, згоден ) Якщо конкретніше потрібні 2 міні-трактори і 1 великий трактор. Хотілось би глянути пропозиції від різних виробників. Ще б глянути варіанти б/у.
     
  4. Torro

    Torro Пользователь

    Привіт! Можу з вами поділитись своїм досвідом купівлі міні-трактора. Я купив трактор JOHN DEERE американської торгової марки. Брав б/в, але не старий, йому ббіля 3-х років використання. В принципі задоволений своїм вибором.
    Купував через інтернет-майданчик Агрілайн https://agriline.ua/ , який займається продажем різної сільськогосподарської техніки, обладнання та запчастин. Дуже хороший якісний асортимент. Подивіться можливо і ви у них?
    [​IMG]
     
  5. юлианна

    юлианна Новичек

    Я думаю, что стоит обязательно побывать на выставке, где полно вариантов
     
  6. серпанок

    серпанок Пользователь

    Ой, вы знаете, а нам вот реально очень повезло именно с тем, что мы смогли весьма удачно купить все что нужно для обработки земли. Даже нашли то, что долго искали, вот смотрите мотоблоки вейма цена какая https://motoblok-kentavr.com.ua/product-category/motobloki-weima/ Вот реально так покупать намного приятнее, так что можете тоже еще успеть выгодно заказать.
     
  7. Nerpa

    Nerpa Пользователь

    Это хорошо, потому что удачную покупку совершить не так просто. Сейчас и аферистов полно, которые технику продают, но на самом деле она не доходит до покупателя.
     
  8. Lion

    Lion Пользователь

    Коллеги, в компании Tотус-Aвто есть в наличии сельхозтехника бу https://traktor.od.ua/ , здесь можно выбрать трактора отличного японского качества от известных производителей Kubota, Yanmar, Iseki, Mitshubisi, Hinomoto, Shibaura. Фирма занимается также поставками запчастей, тут минимальные цены и возможна доставка техники с послеоплатой по всей Украины. К тому же 70% расходов за доставку компания берет на себя, что очень выгодно для покупателя.
     
  9. parber

    parber Новичек

    Саме момент підновити техніку, поки перерва в с/г роботах.
     
  10. Sifonia

    Sifonia Новичек

    Навіть із приходом зими, маленький помічник знадобиться у господарстві. За допомогою нього за короткий час можна прибрати велику кількість снігу і розбити льоду. Ми на своє господарство хочемо купити KATA КЕ 504. Цікаво чи буде знижка на нього у чорну п'ятницю https://rozetka.com.ua/ua/promo/black-friday/
    [​IMG]
     
  11. золушка

    золушка Пользователь

    У мене таке питання - з якого сайту краще замовляти сільгосптехніку? Все життя так було, що купувати її можна було лише у магазинах або напряму у виробників, але сьогодні інтернет одного-другого дозволяє, тому де краще?
     
  12. Stasya

    Stasya Пользователь

    Вам потрібна сільгосптехніка якісна, надійна і за доступними цінами? Тоді потрібно на сайт, де ви знайдете все необхідне для вашого сільського господарства. На цьому сайті великий вибір сільгосптехніки https://www.farmyland.com.ua/uk/product-category/tehnika/ , починаючи від тракторів та комбайнів до грунтообробних інструментів та додаткової техніки. А ще вони цінують якість, тому ви можете бути впевнені, що отримаєте надійний продукт, який прослужить вам довгі роки. Крім того, на сайті є можливість завантаження каталогу з повним асортиментом техніки, щоб ви могли зручно обрати необхідну модель.
     

Поділитися цією сторінкою