заказать свой сайт

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Викинг, 8 сер 2022.

  1. Викинг

    Викинг Пользователь

    Хочу заказать свой сайт, куда я могу обратится за помощью? Буду рад рассмотреть все ваши варианты.
     
  2. vladis

    vladis Пользователь

    Летом заказывали продвижение своего сайта в https://voll.com.ua/razrabotka-sajtov Ребята работают профессионально и добросовестно - мы с ними уже с 2018 года сотрудничаем. Как создали свой интернет-магазин, заказали им сразу его раскрутку, так и в последующем обращаемся только к ним. Создание сайта тоже можете заказать у них.
     
  3. Ekaterinna

    Ekaterinna Пользователь

    Лучше искать крупные фирмы для заказа сайта
     
  4. Українець

    Українець Пользователь

    Я могу посоветовать вам обратиться в агентство интернет-маркетинга WERATEL STUDIO, где мне помогали определить движок сайта. До этого я обращался в другие компании и могу сравнить уровень услуг. Именно там вам создадут отличный сайт и помогут его настроить.
     
  5. xtools

    xtools Пользователь

    Тако ж вам треба буде попіклуватися про безпеку сайту.
     
  6. Leonik

    Leonik Пользователь

    Рекомендую вам скористатися waf https://2waf.com/ адже він може захистити як маленький сайт, так і великий бізнес-ресурс.
    В залежності від ваших запитів та бюджету, ви можете отримати різні послуги.
    На сайті ви знайдете три тарифи з різними умовами захисту, тож обирайте і отримуйте надійний захист на довгий час.
     
  7. ira19840

    ira19840 Пользователь

    Рекомендую замовити сайт у цих спеціалістів https://www.newsite.dp.ua/rozrobka-sajtiv/ зроблять якісно та в оговорений термін. Компанія професійно займається розробкою та просуванням сайтів, враховують специфіку вашого бізнесу, бюджет, роблять унікальний дізайн. Думаю, ви залишитесь задоволені результатом.
     
  8. gogi

    gogi Пользователь

  9. volodimirtorti

    volodimirtorti Новичек

    Все залежить від завдань, які має виконувати сайт. Так чи інакше, ви маєте визначитись з дизайном, або знайти на який сайт він має бути подібний. Більше того, якщо вам сподобався конкретний сайт, дуже часто в футері(або в розділі підтримка/розробник сайту) є посилання на виконавців. Мені сайт по сантехніці https://santehnik24.lviv.ua обійшовся в 100 доларів включно з доменом і хостингом на рік. А якщо ви не знаєте, що вам потрібно мучте вебстудії та фрілансерів, поки не буде чіткого ТЗ, далі вже питання бюджетів)
     

Поділитися цією сторінкою