Відпочинок у Карпатах

Тема у розділі 'Хоббі', створена користувачем Loorin, 8 лип 2022.

  1. Loorin

    Loorin Пользователь

    Хто наразі відпочивав у Карпатах? Як там? Які ціни, значно виросли?
     
  2. Laertha

    Laertha Пользователь

    Слухайте, ну зараз якби не до відпочинку, проте навіть зараз, як мені здається, можна дозволити собі розслабитись, проте не сильно. Хіба що трошки. А про ціни ви вже самі там дізнавайтесь, мені здаєтться, що є компанії які пропонують відпочинок
     
  3. Irveann

    Irveann Пользователь

    Насправді ми тільки думаємо. В нас скоро корпоратив і хотілося би провести його у нормальному місці. Розумієте, що багато чого передбачає організація корпоративів конференц зал треба знайти нормальний і таке інше. В цілому в Карпатах, мені здається, можна провести нормальний корпоратив і взагалі відпочити, тож чому б і ні власне?)
     
  4. RomaN85

    RomaN85 Пользователь

    Мені дуже подобаєтьяс відпочинок в Карпатах. Вони неймовірно красиві та затишні.
     
  5. StarryPanda

    StarryPanda Новичек

    Бувала, коли була на зборах, але хотілося б поїхати в Буковель взимку, там точно я не була, кажуть, що там краса.
     
  6. annasmirnova

    annasmirnova Новичек

    В Буковелі дійсно краса, але рекомендую замовляти раніше активного сезону - бо там знижки можна вихопити. Там і чудові лижні траси, і зоопарк і для дітей багато чого...
     
  7. Natali4ka

    Natali4ka Новичек

    Буковель це відпочинок не для всіх, "за всі гроші")))
     
  8. Lion

    Lion Пользователь

    Мені, на жаль, не вдасться вибратись на відпочинок, практично не виходжу з дому. Працюю віддалено та буває дуже одиноко. Але, я знаю, що робити якщо нудно https://blog.comfy.ua/ua/shho-robiti-yakshho-nudno-30-idejj/ - от про це можна прочитати. Думаю, що багатьом людям буде така інформація актуальна. Відпочити гарно можна дійсно не виходячи з дому.
     
  9. Cegox

    Cegox Пользователь

    А десь ще є гарні місця в Україні біля водойм? Щоб можна було порибалити.
     
  10. Nerpa

    Nerpa Пользователь

    Багато таких місць в Україні та не лише Карпати варто відвідати. Саме для вас хочу порадити відпочинок у передмісті Дніпра https://waterloovillage.com.ua/object/family-cottage-plus-river-view/ , турбаза Ватерлоо знаходиться біля річки та навіть з вікна номера можна насолоджуватись її узбережжям. Тут вам точно сподобається. Про всі доступні послуги та розваги дивіться більш детально на сайті. Тут же можна обрати та забронювати номери на бажаний час.
    [​IMG]
     
  11. Cegox

    Cegox Пользователь

    Гарно. Для відпочинку з дітьми також ідеально підійде.
     
  12. ARETTA

    ARETTA Пользователь

    Для мене головне — це організувати хороший відпочинок своїм дітям. У мене два сини підлітка, енергії у них хоч відбавляй. Тому я вже готуюсь та вивчаю, які дитячі табори 2024 https://kidbi.com.ua/ можна обрати для них. У KIDBI camp є дуже хороші пропозиції. Тут для дітей влаштовують ідеальний відпочинок з цікавими програмами та повноцінним харчуванням. Тому, батьки, раджу вже обирати. Можна мати знижку зараннє бронювання.
    [​IMG]
     
  13. Еленна

    Еленна Новичек

    Так, теж дуже люблю відпочивати у Карпатах. Буковель, Яремче, Ворохта... Так багато гарних місць! Взагалі у нас дуже красива країна.
     
  14. fridka

    fridka Новичек

    Я очень люблю читать и стараюсь внушить своим детям ту же страсть к увлекательным книгам. Вот недавно я открыла для себя онлайн библиотеку https://ladybook.org/, где можно найти различные книги. Это помогает мне ещё больше углубиться в мир чтения.
     
  15. серпанок

    серпанок Пользователь

    Уже который год планируем поездку в Карпаты и никак не можем выбрать, где лучше остановиться. Слышал, что есть места, которые особенно хороши для отдыха с детьми. Может быть, ты знаешь, где можно провести незабываемое время всей семьей? Интересует комфортное место, где были бы удобства для детей и возможность насладиться природой.
     
  16. золушка

    золушка Пользователь

    Если ты ищешь семейный отдых в Карпатах , то тебе обязательно стоит рассмотреть Эко отель в Красной Поляне. Это не просто отель, а целый комплекс, предназначенный для комфортного отдыха с детьми. Сайт отеля предлагает множество вариантов размещения от стандартных номеров до роскошных коттеджей. Для малышей там предусмотрены игровые площадки и детские комнаты, где они смогут играть и веселиться под присмотром опытных аниматоров. Кроме того, отель окружен живописными горами и лесами, что создает прекрасные условия для прогулок на свежем воздухе. Для взрослых есть СПА-центры, банный комплекс и возможности для занятий спортом. Эко-отель подходит для тех, кто ценит комфорт и заботится о здоровье своей семьи.
     

Поділитися цією сторінкою