Підкажіть

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Кариночка, 15 тра 2022.

  1. Кариночка

    Кариночка Пользователь

    Доброго дня, дівчата. Потрібна порада, бо я не знаю, який саме комплекс засобів для пігментованої шкіри купляти? У мене скільки я себе пам’ятаю завжди були дефекти, які я постійно замальовувала тональним кремом. Вирішила, потрібна спеціальна косметика, знайшла тут https://seyo.com.ua більш детальну інформацію у каталозі, як оформити замовлення на покупку корейської косметики, яка допоможу висвітлити шкіру. Гарна ідея – одразу купити усю лінійку засобів, тому я вирішила у вас запитати. Де саме ви зазвичай купляєте косметику для шкіри? Чи користуєтеся декількома кремами та емульсіями? Або ж вам більше подобається щось одне купити та мазати?
     
  2. AnnaDiamova

    AnnaDiamova Пользователь

    Не все девушки могут похвастать идеально ровными ноготками. Даже если некоторым из представительниц прекрасного пола повезло иметь такие ногти, от частых опилов, наращивания и других воздействий на поверхности пластины могут появляться бугорки или даже крохотные ямки, на сайте https://kodi-professional.ua/gel-lak-dlya-nogtey/crimson/ можно более подробно изучить всю информацию.
     
  3. veronilima

    veronilima Пользователь

    Хочу щось нове з догляду за обличчям спробувати
     
  4. niksa

    niksa Пользователь

    Я думаю, що вас можуть зацікавити капсули для обличчя від бренду La Biosthétiqu, вони дійсно дієві на шкірі, є для різних типів та з різним принципом дії, я використовую їх на постійній основі та можу сказати, що результат є. Шкіра стала більш доглянутою, пішли не глибокі зморшки, дає красиве зволоження.
     
  5. Wikki

    Wikki Пользователь

    тут осветляющие крема помогут
     
  6. Sanza

    Sanza Пользователь

    Я вот сама крема себе делаю, тут https://www.aromasoap.com.ua/ua/komponenty-dlya-kosmetiki.html тут подбираю для их составов все необходимое, такие крема значительно осветляют кожу, поскольку в их оставе есть витамин С, а так же омолаживают ее
     

Поділитися цією сторінкою